Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire probléma, ha nagyon másfajta kajákat szeretnek a felek?

Figyelt kérdés
Én bevallom szeretem a hagyományos zsíros kajákat, pörkölt, tarja, hurka, kolbász, stb. Most viszont ismerkedem egy lánnyal, aki azt mondja nem tudja ezeket enni és ilyen progresszívabb irányt képvisel, sok zöldség, gyümölcs, mint nyugaton is a divat. Most az elején ez persze lehet érdekes, de hosszútávon azért főleg, ha együttélnénk és ő főzne, akkor lehet zavarna, csak hiányozna egy jó kis sült, krumplival és kovászos uborkával, mert anyámnnál megszoktam, hogy jól készíti ezeket. Meg a családomban eleve több ilyen grillezés van, ők is furán nézik, ha valaki nem szereti ezt.

2023. okt. 9. 12:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet se láttam még, hogy az ételen legyen problémázás :D Nem tudsz magadnak főzni, az a gond? Vagy nem értem, miért ne ehetnél akkor is azt, amit akarsz, ha esetleg összejönnétek. Gondolom, nem akarnátok egymásra kényszeríteni a saját ízlésetek szerinti ételeket. Értelmes emberek legalábbis így járnak el. Mindenki azt eszik kapcsolatban is, amit szeretne. Magic.
2023. okt. 9. 14:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mukodhet, ha nem varod el tole, hogy kulon fozzon neked is. Nem a cseleded lesz. Meg amugy meg sem kostoltad a foztjet, lehet neked is bejonne, mar elvarasokat fogalmazol meg magadban. Ha megkivanod, amit a masik nem szeret, megcsinalod magadnak, nem gaz az, ha a ferfi is foz, sot.
2023. okt. 9. 14:49
 13/21 anonim ***** válasza:
9%
Azért az nem úgy van, hogy mindenki főzzön magának. A főzés hely-és időigényes tevékenység, amíg az egyik főz, a másik éhen döglik. Sajnos, ha két ember ízlése ennyire különböző, nem valószínű, hogy együtt tudnak élni. Ez ugyanolyan, mint az érdeklődési kör vagy a hobbik.
2023. okt. 9. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem úgy van, hogy mindenki főzzön magának. Egy emberre nem kell minden nap főzni. A kérdező főz egyik nap, másnap meg a párja. Még ez se jelenti, hogy minden egyes nap főzőcskézni kellene valakinek, hiszen pár fogás biztosan akad, amit mindketten szeretnek. Heti egy nap olyan is lehet.
2023. okt. 9. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyébként pont ezért nem is probléma ez. Főzök én, amit gondolok, amikor ráérek, párom szintén, mindenki abból eszik, amiből akar.
2023. okt. 9. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:

"Azért az nem úgy van, hogy mindenki főzzön magának. A főzés hely-és időigényes tevékenység, amíg az egyik főz, a másik éhen döglik."

Ezt vezesd már le, mert én nem vagyok konyhatündér, és baromi pici a konyhám, de ha a hús sül a serpenyőben, sütőben, slow cookerben, krumpli, rizs, lencse, akármi szintén a tűzhelyen, akkor nem kell mellette állni.

2023. okt. 9. 21:05
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

Tanuld meg megfőzni a kedvenc kajáidat, ne mástól várd.

De hogy ez a zöldség-gyümölcs "progresszív nyugati" izé, meg hogy az anyád hogy főz és miket és te azt megszoktad, megspékelve azzal az aggodalommal hogy a leendő csajod ezeket nem főzi meg, akkora redflag hogy ihaj. A lehető legmesszebbre futnék és mindenhol tiltanálak.

2023. okt. 9. 21:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok egy titkot. Ha mindent ugyanúgy főzne,ahogy anyád,az akkor sem lesz ugyanolyan ízű a számodra.

Amúgy meg nálunk is működik a külön főzés az ízvilágunk miatt. A párom szereti a csontos húsokat,és a belsőségeket. Én ezekre rá sem tudok nézni. De van olyan fasza gyerek,hogy elmegy boltba,megveszi a hozzávalókat,és megfőzi magának. Mert a főzés nem csak az asszony dolga ám. Sőt egymás húsleveséből sem eszünk mindig,mert egészen másképp készítjük. Tehát nem az íze,de a készítési módja is ok arra nálunk,hogy ne együnk egymáséból. És együtt vagyunk 15 éve.

2023. okt. 10. 00:14
 19/21 anonim ***** válasza:
#16 Persze, hogy nem kell mellette állni, csak éppen a tűzhely van elfoglalva, és addig a másik nem tud főzni. Nekem igenis problémát jelentett a nyafogó pasim, akinek a volt felesége még sót sem tett az ételbe.
2023. okt. 10. 07:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is szeretek külön főzni magamnak elmenni a boltba és csak magamnak vásárolni amiből nem adok a páromnak csak egy kanállal :D ha már előre azt mondja nekem nem kér akkor nem is két főre főzök
2023. okt. 10. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!