Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régóta szeretnénk elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szeretnénk elmenni nyaralni, mégsem jön össze és előrukkolt egy dologgal ami összetört?

Figyelt kérdés

(Jobban nem tudtam megfogalnazni, bocsi.)

2 éve tervezgetjük hogy elmenjünk nyaralni. 4 éve vagyunk együtt. Jövedelmünk még kevés van, de bele tudnánk szorítani (nem élünk együtt). Úgy volt idén, hogy elmegyünk nyaralni mostmár mindenképp, hiszen betöltöttük a 18at, jogosítványunk is van már. Minden meg van adva. Találtam is szállást 25kért egy kempingezőben (fejenként, 3 éjre). Ennyi elég is lett volna nekünk, de nem jött össze. Ezzel nincs baj. Megértettem.

Pár napja benyögte hogy októberben elmegy Rómába a testvéreivel. (Vannak ott ismerősei is akik rendszeresen látogatják őket, van egy fiatal lány az ismerősi körben, akit egyébként nagyon csinosnak és vonzónak talál.) Engem említésbe se hozot, hogy menjek velünk. Meg se kérdezte hogy én akarnék e menni vele, ha már annyira szeretnék nyaralni egy kicsit.

Ez már régebb óta tervben van, hogy kimennek valamikor, de eddig úgy szólt a dolog, hogy én is mennék.

Szerintetek?

Én is tervezem a kis utaimat, hiszen akarok utazni rengeteget. De én a barátnőmmel megyek, mivel a párom nem akar velem utazni annyit, amennyit én szeretnék majd.

Nagyon rosszul esett, hogy kihagyna belőle és hogy nem is gondolt rám, pedig tudja hogy minden álmom.

Ennyire nem vesz figyelembe engem? Mit csináljak?

2022. aug. 20. 16:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
kuka
2022. aug. 20. 17:00
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Hát ez gáz...felejtős szerintem így. Találsz majd másikat, aki örömmel utazik veled és meg sem fordul a fejében, hogy nélkülsd menjen bárhova is. Az, hogy van jogsid meg nagyon fasza

...nekem lenne pénzem bőven utazgatni, csak jogsim nincs...meg időm.

Szóval keress olyat akiben fel se merül, hogy nélküled utazik, főleg, hogy tudja, hogy te mennyire szeretsz

2022. aug. 20. 17:07
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

A párod ezek szerint egyáltalán nem akar veled utazni, sem kettesben, sem másokkal. Nem annyit mint te, hanem soha.

Ideje lenne leülni beszélgetni, hogy hogyan képzelitek a jövőt. Ha jól értem középiskolások vagytok, tinikapcsolatban, ilyenkor szokott vége lenni. Elkezdődik a felnőtt élet, és kiderül, hogy elvagytok, de semmi közötök egymáshoz.

2022. aug. 20. 17:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy csak te akarod annyira a közös nyaralást. A pasid meg rád hagyta, hogy ne legyél rá mérges.

Érdemes lenne átbeszélni, hogy ki mennyire gondolja komolyan ezt a kapcsolatot. A leírásod alapján te jobban odavagy a pasiért, mint ő érted.

2022. aug. 20. 17:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy önző pöcs. Nekem már nem lenne a barátom
2022. aug. 20. 17:14
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
nem utazni nem akar veled, hanem együtt lenni.
2022. aug. 20. 17:18
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak vége, csak azt akarja, hogy te szakítsál, mert gyáva hozzá. (Különben nem említette volna meg azt a másik lányt, akit vonzónak tart).
2022. aug. 20. 17:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
3. Én csak azon csodálkozom, hogy 4 éve együtt vannak (ami nem kevés manapság) és ezen bukik el a dolog.
2022. aug. 20. 17:51
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem említette a lányt, de tudom hogy ezt gondolja róla, mert láton rajta. A lányról már 3 éve nem beszéltünk, de most ott volt náluk a lány is. Így számomra egyértelmű 😄
2022. aug. 20. 17:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a betoltottetek a 18-at azt jelenti, hogy mostanában ? Mert akkor gondolom nagyon fiatalon jottetek össze és első kapcsolat…
2022. aug. 20. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!