Az intel tényleg egy RTX 3070 szintű GPU-val fog tudni előrukkolni?
Intel Xe DG2
jelű lapkáról van szó. Ez végre nem bohóckodás lenne! Alaposan felkavarná a manapság amúgy sem állóvizet (AMD úgy tűnik alaposan rá tud rontani a hatalmasat dobbantó nvidiára). De hiszem, ha látom... azért van pár dolog, amibe erősen belekezdett az intel, aztán most adogatják el szépen (pl legutóbb az SSD üzletágat). Szóval nehéz nem szkeptikusnak lenni. De ha ez bejön, az nagyon durva lenne... Mióta várják a játékosok, hogy legyen új szereplő!!
Izgatott vagyok!
Ti mit gondoltok? Lehet valódi szereplő az intel a GPU piacon? Tényleg komolyan gondolják?
Legyen úgy, de nem tudom mennyire lehet ennek hinni. Nyilván nem ugyan az, de igpuban sem remekelnek, ha ki tudnának gurítani a semmiből egy ilyet, akkor igpuban én úgy tartanám életszerűnek, hogy amd-vel kéne vetekedni legalább. Biztosan vannak jó szakembereik, de most ezzel a kapkodással, meg hogy nemigen volt közük a vgakhoz, nem tudom mi lesz. A versenynek minden esetre jót tenne.
Aminek én örülnék, az egy magyar fejlesztésű gpu/cpu, amin legalább a vám nem lenne rajta. Ha lenne startupból ilyen én tuti támogatnám.
Ki tudja?
De számomra reálisabbnak tűnik, ha inkább a Quadra illetve FireGL ellen küldi a GPU-ját...
"magyar fejlesztésű gpu/cpu"
:DDDDDDDDDDDD
"amin legalább a vám nem lenne rajta"
fillérb..ás minősített esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!