Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az intel tényleg egy RTX 3070...

Az intel tényleg egy RTX 3070 szintű GPU-val fog tudni előrukkolni?

Figyelt kérdés

Intel Xe DG2

jelű lapkáról van szó. Ez végre nem bohóckodás lenne! Alaposan felkavarná a manapság amúgy sem állóvizet (AMD úgy tűnik alaposan rá tud rontani a hatalmasat dobbantó nvidiára). De hiszem, ha látom... azért van pár dolog, amibe erősen belekezdett az intel, aztán most adogatják el szépen (pl legutóbb az SSD üzletágat). Szóval nehéz nem szkeptikusnak lenni. De ha ez bejön, az nagyon durva lenne... Mióta várják a játékosok, hogy legyen új szereplő!!

Izgatott vagyok!

Ti mit gondoltok? Lehet valódi szereplő az intel a GPU piacon? Tényleg komolyan gondolják?

2020. okt. 31. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Legyen úgy, de nem tudom mennyire lehet ennek hinni. Nyilván nem ugyan az, de igpuban sem remekelnek, ha ki tudnának gurítani a semmiből egy ilyet, akkor igpuban én úgy tartanám életszerűnek, hogy amd-vel kéne vetekedni legalább. Biztosan vannak jó szakembereik, de most ezzel a kapkodással, meg hogy nemigen volt közük a vgakhoz, nem tudom mi lesz. A versenynek minden esetre jót tenne.

Aminek én örülnék, az egy magyar fejlesztésű gpu/cpu, amin legalább a vám nem lenne rajta. Ha lenne startupból ilyen én tuti támogatnám.

2020. okt. 31. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolják, azért vették fel Raja Kodutit. Milyen szintű kártyával jönnek ki azt majd meglátjuk. Nekünk az lenne a jó, ha felső kategóriában történne valami az árakkal, mert nagyon elszálltak sajnos. De ha belegondolok, hogy az okostelefon piac jóval több szereplős, mint a GPU, és ott is durva árak vannak a felsőkategóriában, akkor nem vagyok optimista. Intel meg sosem volt híres a jó árazásáról, ha nagy lesz a teljesítmény magas lesz az ár is. Inkább abban reménykedem, hogy jók lesznek az új konzolok, és amiatt kevesebben fognak PC-t fejleszteni, ami arra készteti a GPU gyártókat, hogy olcsóbban adják a kártyáikat.
2020. nov. 1. 00:43
 3/5 Alex Fly ***** válasza:

Ki tudja?

De számomra reálisabbnak tűnik, ha inkább a Quadra illetve FireGL ellen küldi a GPU-ját...

2020. nov. 1. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan hiszem ha látom szint, nem mellesleg az a teljesítmény is kérdés, hogy miben nyilvánul meg. Pár specializált mérőprogram alatt vagy valós körülmények pl játékok alatt. Nagyon nem mindegy.
2020. nov. 1. 06:24
 5/5 anonim ***** válasza:

"magyar fejlesztésű gpu/cpu"

:DDDDDDDDDDDD

"amin legalább a vám nem lenne rajta"

fillérb..ás minősített esete.

2020. nov. 1. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!