Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régóta szeretnénk elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szeretnénk elmenni nyaralni, mégsem jön össze és előrukkolt egy dologgal ami összetört?

Figyelt kérdés

(Jobban nem tudtam megfogalnazni, bocsi.)

2 éve tervezgetjük hogy elmenjünk nyaralni. 4 éve vagyunk együtt. Jövedelmünk még kevés van, de bele tudnánk szorítani (nem élünk együtt). Úgy volt idén, hogy elmegyünk nyaralni mostmár mindenképp, hiszen betöltöttük a 18at, jogosítványunk is van már. Minden meg van adva. Találtam is szállást 25kért egy kempingezőben (fejenként, 3 éjre). Ennyi elég is lett volna nekünk, de nem jött össze. Ezzel nincs baj. Megértettem.

Pár napja benyögte hogy októberben elmegy Rómába a testvéreivel. (Vannak ott ismerősei is akik rendszeresen látogatják őket, van egy fiatal lány az ismerősi körben, akit egyébként nagyon csinosnak és vonzónak talál.) Engem említésbe se hozot, hogy menjek velünk. Meg se kérdezte hogy én akarnék e menni vele, ha már annyira szeretnék nyaralni egy kicsit.

Ez már régebb óta tervben van, hogy kimennek valamikor, de eddig úgy szólt a dolog, hogy én is mennék.

Szerintetek?

Én is tervezem a kis utaimat, hiszen akarok utazni rengeteget. De én a barátnőmmel megyek, mivel a párom nem akar velem utazni annyit, amennyit én szeretnék majd.

Nagyon rosszul esett, hogy kihagyna belőle és hogy nem is gondolt rám, pedig tudja hogy minden álmom.

Ennyire nem vesz figyelembe engem? Mit csináljak?

2022. aug. 20. 16:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Szakíts. Észre sem szabadott volna venned, ha annyiról van szó, hogy nem vak, tehát lát, és inkább vonzónak látja, mint mondjuk ocsmánynak, de ezen el se gondolkodik, hiszen foglalt. Ha ezt így leszűrted, valami ott nem oké.

Négy év után külön nyaralni, mikor nem ez volt az eredeti terv, ez azért elég gyanús, ha számára tetsző nő van a dologban. Hadd menjen, egyúttal vigye az összes cuccát tovább magával, ilyennél csak jobbat kapsz.

2022. aug. 20. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kommunikálj. Mi fáj neked, miért, mit vársz, mi a véleménye?
2022. aug. 20. 22:47
 13/21 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs mit reagálna arra, ha mondanám hogy én is szeretnék menni. De mivel a testvéreivel megy, nem is mondhatom, hogy vigyél magaddal. Emellett én csak egyszer találkoztam az olaszokkal.

Neki kellett volna felajánlania. Az sem érdekelne, ha nekem kellene fizetnem a részem, hisz nem várom el tőle ezt.

Így mit mondjak neki? Bocsi, de menni akarok én is?

Az hogy eleve nem jutok eszébe elárul mindent, így meg már hülyén jön ki, hogy azért megyek vele, mert rágtam a fülét.

2022. aug. 20. 22:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Arról beszélj neki, hogy te hogy érzed magad amiatt, hogy ti nem nyaraltatok, ő meg egyedül elmegy Rómába és eszébe sincs, hogy azt szeretné, hogy te is vele legyél. Miért érzed magad rosszul emiatt, és ez azért kell, hogy lásd a reakcióját, hogy mit mond neked, érdekli e fájdalmad, akar e neked jobbat, vagy ennyi ez a kapcsolat, hogy a párodat nem érdekli a boldogságod. Akár arra is jó, hogy tisztán lásd, hogy igen, szakítanom kell, mert nem értékelnek annyira, amennyire szeretném. Nem arról szól itt a kérdés, hogy elérd, hogy mehess... legalább is ha... nem vagy ilyen felszínes, hogy csak az utazás érdekel...
2022. aug. 20. 23:03
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem,egyáltalán nem az utazás motivál, és nem azért vagyok vele együtt. Hisz akkor 15 évesen nem jöttünk volna össze, és nem maradtam volna vele ilyen sokáig.

Csak így tényleg szarul jött ki, és szarul esik hogy még csak meg se kérdezett. Pedig már 2 éve tényleg tervezzük (vagy hát ezek szerint csak én) a közös nyaralást. És nem vagyok telhetetlen. Én akkor is boldog vagyok, ha csak egy sátor jut. De együtt vagyunk. Csak ketten. Ráadásul az is full egyértelmű, hogy fizetném a részem, mert neki is többször elmondtam már. Ha megyünk, fizetem a részem.

Repülővel mennek majd Rómába. És az sem nagy összeg. Max 20k a retúr.

Nem értem ezt az egész szituációt, mert hiába voltunk nagyon sokszor mélyen, az utóbbi fél évben egyszer nem vitáztunk. Szóval arra se hivatkozhat, hogy kicsit szeretne egyedül lenni.

Szóval így a semmiből jött és jól sziven is szúrt vele

2022. aug. 20. 23:16
 16/21 anonim ***** válasza:
27%
Jó de ezt neki mondd!! Mi mit kezdünk ezzel? Leírhatod még 5 bekezdésben akkor is vele kell megbeszélned, ha nem csak szomorkodni akarsz anonim embereknek!
2022. aug. 20. 23:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a vége ennek...
2022. aug. 21. 01:38
 18/21 anonim ***** válasza:
23%
Kuka!!! Ezért nem kezdünk csóró pasival!
2022. aug. 21. 06:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ez a gond. Hogy nagyon fiatalon jottetek össze és kezd rájönni az erzes, hogy meg “elni” akar, nem akar ennyire korán elkotelezodni. Valószínűleg ezért is távolodik tőled, mert megmondani nem akarja, de azért kipróbálni a függetlenséget igen.
2022. aug. 21. 07:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18. Látom leszűrted a lényeget. Gratulálok...

Kérdező, sajnálom, ez így tényleg elég szar helyzet.

Normálisan gondolkodsz, szerintem jobbat érdemelnél.

2022. aug. 21. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!