Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy merjek előrukkolni bárkinek is azzal, hogy szex
során szeretnék a fenekével is "foglalkozni"?
Semmiképp fehér asztalnál.
Nem kell ezt megbeszélni. Szex közben, amikor be van vadulva odatévedsz és figyeled a reakciójàt. Ha hatàrozottan eltolja a kezed vagy a szàd akkor ez az opció nem működik.
2020. aug. 26. 13:35
Ez jó lenne így,ha nem kéne alapos mosakodás hátul szex előtt,ha bármit is akarnak csinálni popsival/popsiba is.😀😀
2020. aug. 26. 13:37
szerintem egy párkapcsolatban minden csak megbeszélés kérdése... ha tényleg jó a viszonyotok, és miért ne lenne, akkor mondd el a párodnak, hogy erre vágysz...
2020. aug. 26. 13:39
Megbíztok egymásban, meg tudtok nyílni a másik előtt, netán még szeretitek is egymást? Ha a válasz igen, akkor nyugodtan megbeszélhetitek, a bizalom, a kötelék jele ha bármiről tudtok beszélgetni, bármilyen vággyal előhozakodni. Nem fogod "leégetni" magad, ha nem megértéssel fogadja a partnered akkor meg a felsoroltakból hiányzik valami, de nagyon.
2020. aug. 26. 14:04
Próbáld félig poénosan: amikor szóba kerül a szex, közöld vele, hogy legközelebb úgy kinyalod, lyuk nem marad szárazon :)
2020. aug. 26. 14:16
6/11 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm az eddigi tanácsokat. Igyekszem összeszedni magam és kommunikatívabbnak lenni, csak kicsit szégyellem a dolgot, holott valóban nagyon szeretném átélni ezt az élményt.
Arany középút. Szex közben csak simitsd végig a kezed a popsijat. Arra meg nem kell extra higiénia meg elozoleges rakeszules. Csak siman simitsd meg neki. Az meg nem olyan sok. Ha nem tetszik neki, attol nem lesz semmi baj. De ha bejon neki, nem randul össze, esetleg mosolyog vagy szól hogy de jó, akkor folytasd kicsit.
De a legtutibb, ha valamikor sex után, amikor még izgalmi állapotban vagytok olyankor felhotod neki a témát, hogy téged izgatna a popsid dolog, hogy mit szól hozza ő. Az olyan jó alkalom ilyenre.
2020. aug. 26. 14:53
Leszbikus kapcsolatnál nem mindenkinél alap a fenék is? Nálunk biztosan az, nem tudom, ti hogy szeretkeztek. Semmi extra rákészülés nem volt, akárhány párom volt, nyalás közben szimplán bedugtam az egyik ujjamat, soha, senkinek nem volt ellenére.
2020. aug. 26. 14:58
A vágyaidban nincs semmi szégyellni való. Én mindig is úgy viszonyultam a párjaimhoz, hogy igyekszem mindent megtenni hogy a lehető legjobb legyen az élmény, nyilván amit nem élvezek/ kellemetlen abba nem megyek bele, de ez nem jelenti azt, hogy akkor most gáz ha valakinek ez jön be. Mindenkinek vannak vágyai,nyilván nem mindenkinek ugyanaz, de ez teljesen természetes. Az első verziót hogy próbálkozz aztán kiderül én azt azért nem javasolnám mert vannak akik kifejezetten nem szeretik ha arrafelé matatsz és le tudja lohasztani a hangulatot ha bepróbálkozol. Egy jól működő párkapcsolatnak egyébként is a megfelelő kommunikáció az alapja. Persze nem könnyű, én olyan "steril" közegben nőttem fel, hogy azt is cikinek éreztem, hogy egyáltalán vágyom a szexre, de ezt le lehet vetkőzni magadról. Én ezt kapcsolat elejénél ha már megvolt a szex is mindig felhozom a kérdést van-e valami a szexben amire vágyik, de nem mer előhozakodni vele. Ha nem tudod hogy indulj neki akár kezdheted azzal is hogy megkérdezed aztán elmondod te is. Egy érett felnőtt ember a helyén tudja ezt kezelni, aki nem azzal meg nem érdemes foglalkozni! Hajrá :)
2020. aug. 26. 15:01
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is és még egyszer mindannyiótoknak. Most erőt merítek belőletek. :)
Kapcsolódó kérdések: