Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire probléma, ha nagyon másfajta kajákat szeretnek a felek?
Nekem volt egyszer egy egeszségtudatos es finnyás kajakritizálós barátom.
Hát mellette eljutottam oda hogy alig mertem enni is. Mert nem akartam azt hallgatni higy te ezt megeszed? Fuj.
Trollkodás szagot érzek.
Áhhh, ráharapok...
A párkapcsolatok alapja, hogy a felek képesek legyenek kompromisszumokat kötni. Mivel úgyis felesben végzitek majd a házimunkát, ugye most nyugaton az a divat, azokon a napokon amikor te főzöl lesz jó kis rakott krumpli kolbásszal, másnap meg pihenteted a gyomrod egy kis csirke salátával amit a párod készít. Jókat is eszel és a koleszterined sem fog elszállni.
1. Tehát még csak ismerkedtek, de már ott tartasz, hogy ha majd a csaj főzne..
2. Nyugodtan megtanulhatod te is elkészíteni a kedvenc kajáidat, ha tök egyedül élnél, akkor is kéne enni valamit..
3. Anyádnál eszel
4. A grillezéskor megmondod a családodnak, hogy a csaj olyan, amilyen, majd eszik grillezett zöldséget. Ha a család intelligens, elfogadják.
Hát ne nézzék furán b+, létezik mindenféle ember, hadd ne legyen már baj, ha valaki nem szeret valamilyen ételt... Fogadok falusi a családod...
Egyébként nálunk nem proléma. Én nem eszem húst, a barátom igen. Ha főzünk akkor olyat amit mindketten szeretünk, illetve ő magának húst ha épp akar, de nem igényli mindennap. Van, hogy nem is főtt ételt eszünk, vagy előre elkészítettet, vagy szendvicset, rántottát ilyeneket. Szerencsére ő sem gondolja úgy, hogy mindig ugyanazt kell ennünk és minden napra főznöm :D Most nagy dolog megcsinálni egy lencsefőzeléket aztán én nem fasírttal eszem ő meg igen, ne legyen már nektek se ebből probléma, amúgy te is kipróbálhatnád a zöldséget és a gyümölcsöt, ártani nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!