Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes szakítani?
Eléggé tapasztalatlan vagyok kapcsolat terén, ő az első barátom. Neki is én vagyok az első nő az életében. (És igen, ez tényleg igaz) Én 20 vagyok a párom 27. Több mint egy éve vagyunk együtt és 2 hónapja költöztünk össze. Amióta összebútoroztunk ő teljesen más. Lakva ismeri meg egymást az ember ugyebár. Nehezen ment az összecsiszolódás sokat veszekedünk az első hónapban de mindig meg tudtuk beszélni. Most minden jó volt egy bő két hete. De most jön a DE…
Tudomásomra jutott, hogy szerencsejátékozik. Ami nagyon nagyon nem tetszik. Rengeteget ül a gép előtt. Arra sajnálja a pénzt hogy fagyizni elvigyen vagy megigyunk egy pohár valamit de szerencsejátékra nem sajnálja az elpazarolt pénzt.. Ha hazaér a munkából össze kell húznom magam picire, hogy ne zavarjam mert akkor bunkó, flegma lesz. Azt is megtudtam, hogy a legjobb barátjának kibeszél engem és úgy beszél rólam mint egy kurvárol. Meg olyanokat irt a barátjának, hogy nekem két napja nincs kedvem lefeküdni vele úgyhogy muszáj lesz neki kiverni. (Beteg vagyok jelenleg is, 40 fokos lázam volt délelőtt)
Meg tiktokos csajokat küld neki mennyire megbaszná meg ilyenek. Nem a lányokra vagyok féltékeny ne értsetek félre, én is megnézem a lányokat is, van szemem nekem is. Soha nem csináltam ebből ügyet. Ez nekem tök megalázó hogy nyilván nálam szebb lányokat küld a haverjának és azt tárgyalja ki neki, hogy mennyire megbaszná és nekem miért nincs akkora seggem mint nekik. Én sem vagyok elhízva, sőt kondizok is. 12 órában dolgozom van hogy 3-4 napot is letolok egymás után még is mindig a tiszta lakás és főttkaja várja itthon. Ő állandóan fáradt pedig nem végez megeröltető munkát. Szóvá mertem tenni neki, hogy legalább a szemetet vigye le és azóta rajtam röhögnek a haverjaival. “Szemetet vidd ám le nehogy az asszony kiakadjon”
Semmi más dolga nincs itthon én csinálok mindent. Erre az egyre kértem meg amire az volt a válasz hogy de ő minden nap dolgozik.. Mindent megteszek érte de még csak annyira sem tisztel, hogy a szexuális életünket ne tárgyalja ki ilyen részletesen a haverjának. Több rosszat tudnék felsorolni róla mint jót. De nem tudom mit tegyek. Kérlek normális válaszokat adjatok mert eléggé össze vagyok törve. És nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren…
Kérdező, ne magyarázkodj.
Pl.: "Meg olyanokat irt a barátjának, hogy nekem két napja nincs kedvem lefeküdni vele úgyhogy muszáj lesz neki kiverni. (Beteg vagyok jelenleg is, 40 fokos lázam volt délelőtt)"
Figyelj, nem kell magyarázkodnod. És ha egészséges vagy, csak nincs kedved? És nem 2 napig, de 2 hétig vagy tovább? Ne magyarázkodj, hogy de 40 fokos lázad van, nem kell hogy beteg legyél ahhoz, hogy ne dugj vele!
Vagy egy másik példa: "nekem miért nincs akkora seggem mint nekik. Én sem vagyok elhízva, sőt kondizok is."
Itt is minek magyarázkodsz? És ha nem kondizol, meg a többi?
Érted, a pasid egy tirpák, nem kell védekezned. Más nők nem kondiznak, nem dugnak hetekig, mégse ekkora tirpák a pasijuk, hanem a tenyér hordozzák nőiket. Te meg itt védekezel, hogy miért nem tudsz dugni, meg mit meg nem teszel az alakodért. Ne védekezz, ne magyarázd a bizonyítványodat. Egy ilyen tirpáknak úgyse lehetsz soha elég jó.
Jó isten. Ezek külön külön is borzasztó dolgok. Dobd ki mihamarabb! Ennél tényleg még egyedül is jobb Neked kérdező. Ez az ember egy igazi idióta. Semmi jövőképed nem lesz mellette.
Írok saját példát. A párommal 2,5 éve vagyunk egy pár (én 27N ő 35F). Elég hamar kb 3 hónap után költöztünk össze. Nagyjából onnantól közös kasszán voltunk és minden megtakarítást félretettünk a mai napig. A 2. évfordulónkon eljegyzett és nemsoká házat veszünk. A mai napig ágyba hozza nekem a kávét hétvégente. Kedveskedik néha egy csokival vagy virággal. Megmasszíroz és simogat. Rengeteget beszélgetünk mindenről. Gondoskodik rólam. Sok apró kis mozdulata van amivel kimutatja a szeretetét. Például sokszor úgy törölközök hogy a gerincem mentén vizes maradok. Aztán ha ezt észreveszi pl amíg a fogamat mosom akkor mindig hozza a törölközőt és egy gyengéd mozdulattal megtörli. Szerintem az lenne a minimum egy kapcsolatban hogy a pár tagjai így gondoskodnak egymásról és támogatják egymást.
Egyáltalan nem bántásból, de ugy hogy első kapcsolatod szerintem elhamarkodott volt az hogy összeköltözzetek 8honap után. Ezek a problémák amik kibontakoztak a gyors tempó miatt lehet. Ami nem normális, hogy sajnálja a pénzt rád. Látszik, hogy nem te vagy neki az első de még a második sem. Fontosabb neki a pénz és a barátja. Szívesen segitek, ha még valamit nem tudsz vagy hasonló bátran írj.
L
Azért kommentelek csak mert hasonló helyzetben voltam és szeretnék segíteni. Én sajnos későn tettem meg azt a lépést amit már pár hónap kapcsolat után meg kellett volna tennem. Nekem is az első barátom volt az illető aki azóta már szerencsére az exem. Mellettem kavart mindenkivel is aki kb szembe jött vele az utcán, az a legszörnyűbb h én tudtam hogy ilyen mégis abban a hitben éltem majd miattam megváltozik… Jajj dehogy. Folyamatosan más lányokat nézegetett, meztelen lányok képei voltak a telefonjába, elment tetováltatni és ott összeismerkedett egy lánnyal akinek az egész kapcsolatunkat kibeszélte, rólam személyes és privát információkat osztott meg vele és közben rajtam nevettek. Mi nem laktunk együtt mégis kijött az mennyire egy lusta ember, hogy sajnálja rám az idejét a pénzét és hogy lényegében csak arra kellettem neki, hogy valaki mindig széttegye neki a lábát. Két es fél év kellett hozzá, rengeteg idő mire hallgattam végre a környezetemben elő emberekre, hogy hagyjam ott. Nagyon nagyon nehezen tudtam megtenni, mivel én is “szerettem”, de ez nem szerelem. Te sem es én sem őt szerettem csak azt az embert akinek mutatta magát az elején. Tudta jól hogy nekem mennyire sokat jelent ez a kapcsolat mert ez volt az első es hogy mennyire nem tudnám őt otthagyni es pontosan ezért csinált meg mindent mellettem. Majd hatalmas pofára esés lett e vége amikor végre kidobtam. Eleinte előadta hogy őt nem hatotta meg, majd hónapokkal később amikor már alakulóban voltam egy sráccal ( a jelenlegi párommal) megjelent es sírva könyörgött hogy fogadjam vissza. Nem tettem es azóta is nagyon büszke vagyok magamra, hogy sikerült meghozni ezt a döntést es a végén is tartottam magam.
Neked is ezt kívánom, hogy tedd meg. Igen félsz tőle, igen úgy érzed hogy szereted es lehet azt látod hogy ő is szeret, de ez nem a valóság. Ilyenkor általában aki benne van nem latja jól az egészet, de a kívülállók mindig tisztán látnak. És amiket itt leírtál egyértelmű dolgok. Nem tisztel téged minimálisan sem, nem szeret, a szolgáljanak tart. Ne akard tönkretenni a fiatalságod, ez az ember nem érdemli meg. Tedd meg, sírd ki magad es lépj tovább. Pár hónap múlva majd te is nagyon büszke leszel ezek után magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!