Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 felett nőként még érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 felett nőként még érdemes szakítani?

Figyelt kérdés

Vagy ragaszkodni kell a kapcsolathoz, mindenáron megpróbálni megjavítani több kudarcot vallott kísérlet után is? Ilyen idősen már nagyon kevés az esély arra, hogy egy nő, aki sajnos nem is kifejezetten csinos, újra párt találjon?

Főleg, hogy tinikora óta ugyanazzal a férfivel van, aki szinte mindenben első volt neki.

2021. ápr. 3. 17:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
99%
Kortól függetlenül, ami nem negy, nem kell eröltetni.
2021. ápr. 3. 17:07
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó a kapcsolat és olyan problémák is vannak, amit nem tudtok megoldani, akkor érdemes lehet szakítani. 25 évesen még fiatal vagy és simán lehet új kapcsolatod. Csak azért semmiképp ne maradj a mostaniban, mert hátha nem lesz jobb. Semmit nem lehet garantálni, de van rá esély, hogy találnál jobbat is.
2021. ápr. 3. 17:08
 3/25 anonim ***** válasza:
40%
Kell is! Még nem is éltél.
2021. ápr. 3. 17:09
 4/25 anonim ***** válasza:
98%

Relatív kinek mi a szép.

Bár nem értem 25 évesen miért lennél elkésve

28 éves koromig faltam a pasikat

Több kalandom is volt

Meg sem fordult a fejemben, hogy azért legyek együtt valakivel mert lehet másnak nem kellenék

Kezdj el élni

Lépj ki a sz@rból

Hidd el jobb lesz

2021. ápr. 3. 17:10
 5/25 anonim ***** válasza:
99%

Persze, hogy érdemes ha nem működik, nem kell a rosszban maradni.

Tedd fel úgy a kérdést magadnak, hogy adsz-e egy új esély magadnak egy jobb, boldogabb életre?

31/f

2021. ápr. 3. 17:10
 6/25 anonim ***** válasza:
17%

Mondjuk azért durva, hogy itt naponta mennyi nő sírja el, hogy alig van normális pasi, de átsiklik a tekintetük azon, hogy mennyi ilyen gyerekes kérdés jön nőktől.

25 évesen még fiatal vagy. Miről beszélsz? Miért ne szakíthatnál?

2021. ápr. 3. 17:11
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem olyan borzalmas a kapcsolat, nincs szó fizikai/lelki bántalmazásról. Van több probléma viszont, amit a párommal egyszerűen nem lehet megbeszélni, mert meg van győződve róla, hogy ő mindenben tökéletes. Ha bármit szóvá teszek, én vagyok a hisztis p*csa és "el lehet költözni, ha valami nem tetszik". :(
2021. ápr. 3. 17:12
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♂️ 25 évesen bármit is érdemes megtenni amitől jobban érzed magad.
2021. ápr. 3. 17:13
 9/25 anonim ***** válasza:
99%

Prersze. Bármilyen korban. Éppen a napokban szakított egy 60+-os pár a rokonságban 14 év után.

"Ha bármit szóvá teszek, én vagyok a hisztis p*csa és "el lehet költözni, ha valami nem tetszik". :("

Ez bőven elég ok. Nincs önbevcsülésed? AZ első ilyen után menjél.

2021. ápr. 3. 17:14
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy ragaszkodni kell a kapcsolathoz, mindenáron megpróbálni megjavítani "

Két kisgyerekkel igen, de nem 25 évesen, a közös élet előtt.

2021. ápr. 3. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!