Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 felett nőként még érdemes szakítani?
Vagy ragaszkodni kell a kapcsolathoz, mindenáron megpróbálni megjavítani több kudarcot vallott kísérlet után is? Ilyen idősen már nagyon kevés az esély arra, hogy egy nő, aki sajnos nem is kifejezetten csinos, újra párt találjon?
Főleg, hogy tinikora óta ugyanazzal a férfivel van, aki szinte mindenben első volt neki.
Relatív kinek mi a szép.
Bár nem értem 25 évesen miért lennél elkésve
28 éves koromig faltam a pasikat
Több kalandom is volt
Meg sem fordult a fejemben, hogy azért legyek együtt valakivel mert lehet másnak nem kellenék
Kezdj el élni
Lépj ki a sz@rból
Hidd el jobb lesz
Persze, hogy érdemes ha nem működik, nem kell a rosszban maradni.
Tedd fel úgy a kérdést magadnak, hogy adsz-e egy új esély magadnak egy jobb, boldogabb életre?
31/f
Mondjuk azért durva, hogy itt naponta mennyi nő sírja el, hogy alig van normális pasi, de átsiklik a tekintetük azon, hogy mennyi ilyen gyerekes kérdés jön nőktől.
25 évesen még fiatal vagy. Miről beszélsz? Miért ne szakíthatnál?
Prersze. Bármilyen korban. Éppen a napokban szakított egy 60+-os pár a rokonságban 14 év után.
"Ha bármit szóvá teszek, én vagyok a hisztis p*csa és "el lehet költözni, ha valami nem tetszik". :("
Ez bőven elég ok. Nincs önbevcsülésed? AZ első ilyen után menjél.
"Vagy ragaszkodni kell a kapcsolathoz, mindenáron megpróbálni megjavítani "
Két kisgyerekkel igen, de nem 25 évesen, a közös élet előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!