Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 felett nőként még érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 felett nőként még érdemes szakítani?

Figyelt kérdés

Vagy ragaszkodni kell a kapcsolathoz, mindenáron megpróbálni megjavítani több kudarcot vallott kísérlet után is? Ilyen idősen már nagyon kevés az esély arra, hogy egy nő, aki sajnos nem is kifejezetten csinos, újra párt találjon?

Főleg, hogy tinikora óta ugyanazzal a férfivel van, aki szinte mindenben első volt neki.

2021. ápr. 3. 17:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"el lehet költözni, ha valami nem tetszik"

Soha nem mondanék ilyet a barátnőmnek. Viszont ha én kapnék ilyet azonnal szedném a cuccaim és mennék.

2021. ápr. 3. 17:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen? :)

Ne legyél már te is hülye.

2021. ápr. 3. 17:27
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez a 30-as nő/ kövérnő/ gyerekes nő fóbiás lerhet, csak már levitte 25 :D
2021. ápr. 3. 17:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen még borzasztóan fiatal vagy hogy xar kapcsolatban tengődj. Igazából tök mindegy hány éves vagy, xar kapcsolatban maradni sose éri meg.
2021. ápr. 3. 17:47
 15/25 anonim ***** válasza:
19%

ragaszkodhatsz és próbálhatod javítgatni ha....

van gyerek

ha ronda vagy

vagy olyan a természeted, hogy a kutyának sem kellenél csak dugásra

2021. ápr. 3. 17:49
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Jézus ennyire ne legyél kapcsolatfüggő. Inkább egyedül, kiegyensúlyozottan, mint egy ilyen kapcsolatban. Tudom miről beszélek, mert kijöttem egy mérgezőből 2 éve, azóta egyedül vagyok és a lelki egyensúlyom többet ér annál, mint hogy valaki mellettem legyen, aki csak leépít.
2021. ápr. 3. 17:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Még 45évesen is.. ami nem működik nem kell erőltetni. Persze szép dolog hogy megakarod javítani, de ehhez két ember kell.

Hogy hozzak fel pozitív példát. Exemmel szétmentünk, (oké, ő 24 volt) de 29éves korára már 2 gyerek + férj stb. Neki tök jól sült el.

2021. ápr. 3. 17:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Áhh.... erre a pár évre már minek váltani. Csak dőlj hátra és várd a halált.
2021. ápr. 3. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább megvárod, amíg kidob? Mert ezen javítani nem fogsz.
2021. ápr. 3. 19:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Joisten, te a kozepkorban, Szaud-Arabiaban, vagy egy lakatlan szigeten elsz?!
2021. ápr. 3. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!