Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 felett nőként még érdemes szakítani?
Vagy ragaszkodni kell a kapcsolathoz, mindenáron megpróbálni megjavítani több kudarcot vallott kísérlet után is? Ilyen idősen már nagyon kevés az esély arra, hogy egy nő, aki sajnos nem is kifejezetten csinos, újra párt találjon?
Főleg, hogy tinikora óta ugyanazzal a férfivel van, aki szinte mindenben első volt neki.
nincs szó fizikai/lelki bántalmazásról. Ha bármit szóvá teszek, én vagyok a hisztis p*csa és "el lehet költözni, ha valami nem tetszik". :(
Édesem. Ez lelki bántalmazás. Legyen eszed, ne élj ebben életed következő 50 évében.
nekem összesen kétszer mondhatná azt, hogy el lehet költözni: először és utoljára, mert összeszedném a cuccomat és lelépnék.
De veled ezt is meg lehet tenni, kb naponta megaláz, te meg simán tűröd, és szakítás helyett itt nyafogsz.
Nyugi, hogyha úgy alakul, ő szemrebbenés nélkül ki fog bxni ;)
Nincs szó lelki bántalmazásról, de meg van győződve róla, hogy ő mindenben tökéletes, és ha te szólni mert őfelségének, akkor te vagy a hisztis p*cs. A fejedhez vágja, hogy költözz el, mert ő biztosan nem fog még egy picit sem alkalmazkodni hozzád.
Kedves kérdező, DE igen, ez már lelki bántalmazás. Ez abból is látszik, hogy nincs semmi önbizalmad. Én 25 évesen, 5 év után léptem ki egy olyan kapcsolatból, ami nem haladt, nem fejlődött, és az utóbbi időben sajnos az én exemnek is voltak érdekes beszólásai felém. Én is nagyon féltem, hogy nem lesz senkim, pedig így, a kapcsolatból kilépve egyelőre nem is igénylem.
Van az a kapcsolat, aminél még egyedül jobb. Mindezt úgy mondom, hogy én a megbeszélés, megjavítás híve vagyok, különben nem lettem volna benne 5 évig egy kapcsolatban. Csak ha a másik nem partner a fejlődésben, javításban, akkor veszett fejsze nyele az egész.
"Mondjuk azért durva, hogy itt naponta mennyi nő sírja el, hogy alig van normális pasi, de átsiklik a tekintetük azon, hogy mennyi ilyen gyerekes kérdés jön nőktől.
25 évesen még fiatal vagy. Miről beszélsz? Miért ne szakíthatnál?"
Talán mert itt férfiak mondják, hogy 23 évesen van a nő a csúcson, utána "lefőtt a kávé".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!