Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyha ezeket tapasztalom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha ezeket tapasztalom egy nőnél, akkor érdemes szakítani?

Figyelt kérdés

- Azt mondja, hogy nem foglalkozok vele, mikor viszont rákérdeztek mi a baj, akkor "semmi", hagyjam békén.

- Mikor nyaralni viszem ő választja ki az utat lelkesen, aztán mégis egész idő alatt valami baja van, rosszkedvű.

- Állandóan chatel valakivel. Ha rákérdezek felajánlja, hogy megmutatja, de láthatóan átkapcsol előtte valaki másra. Aztán azzal zsarol, hogy nem bízok benne.

- Ha telefonál elvonul és órákat beszél valakivel.

- Ha valamit el akar érni, szex megvonással zsarol.

- Simán órákat várat pl. bevásárláskor, hiába hogy azt mondta telefonon, hogy még csak 10 perc.

- Másoktól hallom vissza, hogy mekkora g*ci vagyok és milyen rosszul bánok vele (mindent megadok, megveszek neki).

- Amikor komolyan felvetem neki, hogy az ajtó nyitva áll, pár napig mézesmázas, mintha kicserélték volna. Aztán kezd mindent előlről.

2021. szept. 23. 12:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyértelmű hogy ki kellene dobnod. Legyen egy kis önbecsülésed.
2021. szept. 23. 12:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy tipikus játszmázás.

A játszma megtörése pedig az, hogy így-vagy úgy, kiszállsz belőle

3/20 anonim ***** válasza:
97%
Érdemes. Nekem mondjuk a szex-szel zsarolás bejön, de a többi az agyamra menne.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem jobban jársz
2021. szept. 23. 12:47
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az a gond, hogy ezeket a dolgokat eltűrted az elejétől.

Tipikus példa, hogy órákig várat. Nyilvánvalóvá tetted az első ilyen esetnél, hogy ez nem működik? Vagy vártál? A másodiknál?

Az elején gond nélkül megoldhattad volna ezeket a dolgokat.

Most mikor már benne vagy ebben a játszmában, akkor nem nagyon marad más lehetőséged, mint kidobni.

2021. szept. 23. 12:48
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez már halott ügy...
2021. szept. 23. 12:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettőt olvastam el. Már a második önmagában szakítási ok. Ő választja ki lelkesen az utat, aztán rosszkedvű. Aki szerelmes, az nemhogy az általa kiválasztott helyen, de bárhol vidám, hogy együtt lehet veled.
2021. szept. 23. 13:07
 8/20 anonim ***** válasza:
97%

Igazából szerintem itt nem az a kérdés, hogy a csaj milyen. Olyan amilyen.

A kérdés az, hogy te miért tűröd mindezt jó ideje, és végül még most sem kivágod, hanem nyűglődsz, hogy "jáj, vajon kivágjam, vagy sem, van még más út, segítsetek".

Komolyan ember keresd már meg a tököd

2021. szept. 23. 13:11
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
Lábtörlő vagy, kérdező.
2021. szept. 23. 13:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

- Mikor nyaralni viszem ő választja ki az utat lelkesen, aztán mégis egész idő alatt valami baja van, rosszkedvű.

Ez ismerős nagyon, nem egy ilyen nőismerősöm van. Én nő vagyok, de ismerem ezt a típust én ezeket simán csak pitsának hívom, volt ilyen kolléganőm is. Elhiheted a normális nők is menekülnek az ilyen vérszívó, manipulatív hercegnőktől.

2021. szept. 23. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!