Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyha ezeket tapasztalom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha ezeket tapasztalom egy nőnél, akkor érdemes szakítani?

Figyelt kérdés

- Azt mondja, hogy nem foglalkozok vele, mikor viszont rákérdeztek mi a baj, akkor "semmi", hagyjam békén.

- Mikor nyaralni viszem ő választja ki az utat lelkesen, aztán mégis egész idő alatt valami baja van, rosszkedvű.

- Állandóan chatel valakivel. Ha rákérdezek felajánlja, hogy megmutatja, de láthatóan átkapcsol előtte valaki másra. Aztán azzal zsarol, hogy nem bízok benne.

- Ha telefonál elvonul és órákat beszél valakivel.

- Ha valamit el akar érni, szex megvonással zsarol.

- Simán órákat várat pl. bevásárláskor, hiába hogy azt mondta telefonon, hogy még csak 10 perc.

- Másoktól hallom vissza, hogy mekkora g*ci vagyok és milyen rosszul bánok vele (mindent megadok, megveszek neki).

- Amikor komolyan felvetem neki, hogy az ajtó nyitva áll, pár napig mézesmázas, mintha kicserélték volna. Aztán kezd mindent előlről.

2021. szept. 23. 12:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
10-es vicces, de ilyen nem csak nőben van, hanem férfiban is, elég sok. A baráti köröm is ilyen. Elmegyünk a város legjobb éttermébe de ők csak kritizálják, mert nekik attól áll fel v nemtom. Az ilyen embert visszakézből pofán kell vágni
2021. szept. 23. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
11: nyilván ilyen ember elég sok van. Férfi, nő, akármi egyaránt
2021. szept. 23. 15:40
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, neked tök mindegy, hogy mit tanácsolunk.

Elnézve az írásod 2 eshetőség van:

- a végén meggyőzöd magad, hogy majd megváltozik, minden rendben lesz, egyébként is jó ez így, és folytatod

- a sarkadra állsz, kivágod, maximum 2 hétig kemény vagy, mint a beton, aztán visszakönyörgi magát a csaj, te meg folytatod az előző pont szerint.

Ismerek egy két ilyen srácot a haverok között, soha, de soha nem szabadulnak meg egy ilyen nőtől, akkor sem, ha a végén a csaj dobja őket. Te sem fogsz

2021. szept. 23. 15:42
 14/20 A kérdező kommentje:
13 ebben ne legyél biztos mert nem ismersz. Éppen haverral beszélgettem erről, ő világosított fel. Szakítani még nem fogok, mert a szex az baromi jó, de az tuti, hogy hosszú távra nem tervezek vele. Mellette nézelődök, keresek mást. Vélhetően ő már sokkal régebb óta ezt csinálja.
2021. szept. 23. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

"Szakítani még nem fogok, mert a szex az baromi jó, de az tuti, hogy hosszú távra nem tervezek vele. Mellette nézelődök, keresek mást."

Jaja... majd 10 év múlva mikor még mindig ezt mondogatod szólj :D

Egyébként valóban nem ismerlek, de elolvasam a nyekergésed amit írtál. Töketen vagy, és ezt nem csak én látom fényévekről, de a többi válaszoló, és ami nagyobb baj, hogy a csajod is

2021. szept. 23. 15:58
 16/20 A kérdező kommentje:
15 szerintem te meg egy troll vagy, akinek vélhetően életében nem jutott nő, ezért most azzal törleszt, hogy megpróbál kiokosítani másokat, akik százszor sikeresebbek nála. Ne légy irigy, neked nem ezt dobta a gép, fogadd el, hogy ilyen kis szerencsétlen vagy. Nem sokkal, de jobb életed lesz neked is.
2021. szept. 23. 16:06
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

16: kemény vagy, mint a vídia. Mármint itt a neten. Mert amúgy a csajod ott csicskáztat ahol akar.

Mielőtt nyomod itt a nagy szöveget, olvasd már vissz azt a szánalmas nyekergést, amit a kérdésben leírtál. Mert ezután nagyon nehéz elhinni, hogy nem a sarokban nyüszítesz.

És nem, nem mindenki incel, aki azt mondja, hogy punci vagy. Bár ezért a produkcióért szerintem még az incelek is kiröhögnek :D

2021. szept. 23. 16:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én egy ilyen nő mellett voltam 5 évig, és persze utólag már nagyon bántam hogy az első jelnél nem dobtam ki. Gyakorlatilag lelkileg tönkretett.

A végén már ott tartottunk h mindenben ő dirigált én meg full papucs voltam, semmi örömöm nem volt már auz életben mert a (szex mellett) minden örömet megvont már tőlem az állandó kontrolljával, zsarnokoskodással. Haverjaimmal nem találkozhattam, bárhová mentem arra engedélyt kellett kb kérnem, bármit akartam venni magamnak úgyszintén, bár kb fölösleges volt, mert úgyse engedett semmit.. hiába kerestem többet mint ő, nem költhettem el egy Ft-ot se olyan dolgokra amit szeretek, vagy pl. nem mehettem el steakezni évente egyszer a kollégiámmal mert az már nem fér bele.

Online játéktól, filmnézéstől, sorozatoktól a végére már kb eltiltott, a kajákat ő mondta meg h mit ehetek, szigorú étrenden voltunk, főleg olyan kajákat kellett ennem amit utálok. Talán ez az egy dolog ami jót tett, mert full jól lefogytam és kisportoltam magam. Viszont minden más egy szenvedés volt. Nem kívánod ezt magadnak..

2021. szept. 23. 16:36
 19/20 A kérdező kommentje:
18: nagyon durva, sajnálom, hogy ez történt veled. Barátom azt mondja az ilyen típusú nőkről, hogy nárcisztikus személyiségzavarosak. Ő is megjárta egy ilyennel és tényleg kísértetiesen hasonló az ő sztorija is a téidhez. Hát mostantól én változtatásokat fogok eszközölni nem hagyom, hogy igába hajtson. Szerencsére elköteleződnöm még nem kell, fiatal vagyok. Az a baj, hogy ezeket a jeleket az ember elbagatellizalja, mert van élete és a munkájára koncentrál.
2021. szept. 23. 18:31
 20/20 anonim ***** válasza:

"Szakítani még nem fogok, mert a szex az baromi jó"

Szóval a #13-as hozzászólónak tényleg igaza volt!

Vagy meggyőzöd magad, hogy ez mégsem akkra gáz, vagy szakítasz, de visszakönyörgi magát. Ahogy látom, te az 1-es eshetőséet választottad.

Aztán lehülyézel mindenkit, hogy nem is ezt fogod csinálni

2021. szept. 24. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!