Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes szakítani?

Figyelt kérdés

Eléggé tapasztalatlan vagyok kapcsolat terén, ő az első barátom. Neki is én vagyok az első nő az életében. (És igen, ez tényleg igaz) Én 20 vagyok a párom 27. Több mint egy éve vagyunk együtt és 2 hónapja költöztünk össze. Amióta összebútoroztunk ő teljesen más. Lakva ismeri meg egymást az ember ugyebár. Nehezen ment az összecsiszolódás sokat veszekedünk az első hónapban de mindig meg tudtuk beszélni. Most minden jó volt egy bő két hete. De most jön a DE…

Tudomásomra jutott, hogy szerencsejátékozik. Ami nagyon nagyon nem tetszik. Rengeteget ül a gép előtt. Arra sajnálja a pénzt hogy fagyizni elvigyen vagy megigyunk egy pohár valamit de szerencsejátékra nem sajnálja az elpazarolt pénzt.. Ha hazaér a munkából össze kell húznom magam picire, hogy ne zavarjam mert akkor bunkó, flegma lesz. Azt is megtudtam, hogy a legjobb barátjának kibeszél engem és úgy beszél rólam mint egy kurvárol. Meg olyanokat irt a barátjának, hogy nekem két napja nincs kedvem lefeküdni vele úgyhogy muszáj lesz neki kiverni. (Beteg vagyok jelenleg is, 40 fokos lázam volt délelőtt)

Meg tiktokos csajokat küld neki mennyire megbaszná meg ilyenek. Nem a lányokra vagyok féltékeny ne értsetek félre, én is megnézem a lányokat is, van szemem nekem is. Soha nem csináltam ebből ügyet. Ez nekem tök megalázó hogy nyilván nálam szebb lányokat küld a haverjának és azt tárgyalja ki neki, hogy mennyire megbaszná és nekem miért nincs akkora seggem mint nekik. Én sem vagyok elhízva, sőt kondizok is. 12 órában dolgozom van hogy 3-4 napot is letolok egymás után még is mindig a tiszta lakás és főttkaja várja itthon. Ő állandóan fáradt pedig nem végez megeröltető munkát. Szóvá mertem tenni neki, hogy legalább a szemetet vigye le és azóta rajtam röhögnek a haverjaival. “Szemetet vidd ám le nehogy az asszony kiakadjon”

Semmi más dolga nincs itthon én csinálok mindent. Erre az egyre kértem meg amire az volt a válasz hogy de ő minden nap dolgozik.. Mindent megteszek érte de még csak annyira sem tisztel, hogy a szexuális életünket ne tárgyalja ki ilyen részletesen a haverjának. Több rosszat tudnék felsorolni róla mint jót. De nem tudom mit tegyek. Kérlek normális válaszokat adjatok mert eléggé össze vagyok törve. És nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren…

2023. szept. 30. 15:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Különbet érdemelsz ennél ismeretlenül is.
2023. szept. 30. 16:05
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy te szerelmes vagy az ultra kevés, mert nem elég, hogy nem szeret téged mégcsak emberszámba se vesz. Aki a havernak mutogat más lányokat, hogy mennyire/hogyan "khhmm" meg és aki arról dumál, hogy miért nincs olyan tested, a haverral együtt kinevet azért, hogy a szemet miatt szólsz az még egy kicsit se becsül meg téged csak kihasznál. Igen, első szerelem, de viszonzatlan. Sokkal jobb szeretni távolról, mint vele maradj, aztán teljesen a padlóra tegyen. Bár nincs kizárva az se, hogy nem-e bántalmazna idővel. Legyen egy kis önbecsülésed, varázsolj, ha nincs erőd és akár még a mai nap vess végett ennek a "kapcsolatnak". Jobb lesz nélküle, hidd el mindenkinek, aki azt írja, hogy tedd ki.
2023. szept. 30. 16:06
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

kérdés: amikor ez a gondolat a fejedben van már elindult a kapcsolat a lejtön és a józan eszedben megszólalt a vészcsengő.

„Több rosszat tudnék felsorolni róla mint jót.” ezt te irtad- akkor nem kérdés

merd meglépni a lehetetlent

olvasd el sokszor amit leirtál akkor amikor nem vagy ennyire szétesve, nagyon sokszor, minden benne van ahhoz, hogy megtudjad hozni azt a döntést ami reális most számodra.

a betegség is azért jön mert harcol a tested az elméddel, ne küzdj, ha meggyógyultál ülj le magaddal és hozd meg a számodra kedvező döntést,

ez a férfi nem tisztel, nem szeret téged hiába mondja az ellenkezőjét, neki nem te kellesz, hanem egy olyan fantázia élet amit a neten lát.

A kérdés, hogy ha ő már nem lesz, megtudod-e látni majd, hogy ne kövesd ugyanezt a mintát a következő kapcsolatban, ez a lényeg, mivel te egy odaadó tipus vagy nagy a valószinűsége, hogy vonzani fogod ezt a tipust, erre kell figyelni a jövőben!

2023. szept. 30. 16:15
 14/30 A kérdező kommentje:
Multkor majdnem elváltak útjaink és akkor elsírta magát, hogy nem akar elveszíteni. Én teljes mértékben azt látom hogy szeret. Mert kimutatja a maga módján. De szerintem csak nagyon gyerekes még. Az igazsag az, hogy félek hogy egyedül maradok. Tudom hogy ez hülyeség mert csak 20 vagyok. De rengeteget segítettetek! Nagyon köszönöm! Ha meggyógyultam megteszem a lépéseket. De jelenleg nem lenne erőm elcuccolni..
2023. szept. 30. 16:21
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Ne viccelj, egy ilyen csajért 2 kézzel kapkodnak.
2023. szept. 30. 16:23
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy maradsz egyedül! Bár ennél még az is jobb volna.
2023. szept. 30. 16:26
 17/30 A kérdező kommentje:
De ez kívülről nincs rámírva hogy ilyen vagyok😂
2023. szept. 30. 16:27
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező te sem gondolhatod komolyan, hogy ez a tahó szeret téged…

Kibeszél a haverjainak, részletezi kit, hogyan bszna meg, panaszkodik h 40 fokos lázzal nem fekszel alá, semmiben nem segít, kvázi cselédnek néz stb stb. 🤮 Ez az ember NEM szeret téged, ez egy undorító proli.

2023. szept. 30. 16:30
 19/30 anonim ***** válasza:
64%

#17 Nyilván nincs, de valahogy csak megismerkedtél vele is.

De ha nem akarsz éles váltást, én is 27 vagyok. 😆

2023. szept. 30. 16:33
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

kérj segitséget most valakitől aki eltud csomagoltatni téged, most látod az igazi arcát, hidd el tapasztalatból irom.

Az elsirom magam verzió a nem igazi, és a többi maszlag, hidd el, na ilyenkor kell egy barát aki kocsiba ül és megy érted, hogy most gyere el onnét, mert nem fog elengedni, hogy szüksége van rád, és szeret stb..

belőled táplálkozik a te energiádat szivja, rajongasz érte ezt látja és kihasználja, melletted pedig azt az életet élheti, amit te elfogsz viselni, és közben tönkremész lelkileg..

ezek most jelek, ha nem nem ez a te döntésed

de a józan eszed most megiratta veled ezt a kérdést, de hogy te nem a jobbik utat választod, hanem azon az uton mész ami neked göröngyös át tedd, de ez a te döntésed, senkit nem lehet átvezetni a zebrán, ha ő nem akarja, akkor tudod mit? te döntesz, hogy szenvedsz vagy éled az életed most válaszút előtt álsz, kinek hiszel nekünk, vagy annak akiről azt gondolod, hogy szeret téged.

2023. szept. 30. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!