Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülés utáni depresszió lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés utáni depresszió lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A feleségem szülés óta egyszerűen kibirhatatlan,olyan hangulatingadozásai vannak amit már nem tudok épp ésszel felérni! Gyakran össze kapunk a gyerekneveléssel kapcsolatban,szülőkkel kapcsolatban és ilyenkor általába n mindig oda lyukadunk ki legalább is ő , hogy válunk. Nem kellek neki,nincs rám szüksége,nem szeretne tőlem több gyereket, anyámat utálja-gyülöli,nem vigyázhat rá stb stb. Legutóbb még ki is költözött a szobánkból pár napra aztán vissza és még elvárta volna azt , hogy segítsek neki. Ismét szeretne kistestvért a babánknak holott 1,5-2 hete válni akart és nem akart tőlem semmit. Anyámmal is egyszer normális máskor megtudná ölni, a gyerekkel néha kiabál ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan ő szeretné és szegénykém megijjed. Ilyenkor hiába kérem meg rá , hogy ne azta a választ kapom semmi közöm hozzá! Azt csinál amit akar stb stb, én már kezdek besokkalni és szerintem ez a jelenlegi állapot nem normális. Olvastam a szülés utáni depresszió tüneteit de ilyet nem találtam ami nálunk van. Járt már valaki így, mi az ördög van a feleségemmel?

#baba #szülés #család #depresszió #feleség #szülés utáni depresszó
2023. szept. 30. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem depresszió, csak elég jelentős hangulatingadozás. Mikor született a gyerek? Egy darabig normális, ha a hormonok miatt változó a kedve, de azért nem kéne hagynia, hogy ennyire elhatalmasodjon rajta.
2023. szept. 30. 14:38
 2/7 A kérdező kommentje:
6 hónapja szült
2023. szept. 30. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hormoningadozás miatt simán viselkedhet így. Mióta tart ez, mennyi idős a kicsi?

Próbálsz egyáltalán segíteni neki? Nem lehet, hogy egyedül érzi magát?

Én sem viselném jól, ha az anyós a nyakamra ülne ilyenkor, főleg, ha amúgy sem jó a viszonyunk.

2023. szept. 30. 14:42
 4/7 A kérdező kommentje:
két hetente megyünk hozzá meg ő is két hetente jön fel egy órácskára megnézni a gyereket. Feleségem heti rendszereséggel 2-3x megy az anyjához,részemről úgy gondolom megteszek mindent. Kelek éjszaka a gyerekhez,rendezem,nap közben is szintén rendezem és naphosszakat foglalkozok vele,játszok. Altatom is meg mindent amit el lehet képzelni, e mellett főzni is szoktam heti egyszer és takaritani is segítek mindig. Folyamatos műszak mellett próbálom ki venni a részem na meg programozni is szoktunk azért pl meginni egy kv-t valahól vagy beülni enni ,sétálni vagy rendezvényekre felnézni.
2023. szept. 30. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik szülés után megvesznek egy időre. De a feleségednél már kóros az ideje. Szakember kell neki.
2023. szept. 30. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem te irogatsz hetek ota, hogy anyad meg a feleseged nem jon ki egymassal?
2023. szept. 30. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Vitamint kellene szednie. B vitamin komplexet és magnéziumot. Biztos, hogy az idegrendszere készült ki...
2023. szept. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!