Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés utáni depresszió lehet?
Sziasztok,
A feleségem szülés óta egyszerűen kibirhatatlan,olyan hangulatingadozásai vannak amit már nem tudok épp ésszel felérni! Gyakran össze kapunk a gyerekneveléssel kapcsolatban,szülőkkel kapcsolatban és ilyenkor általába n mindig oda lyukadunk ki legalább is ő , hogy válunk. Nem kellek neki,nincs rám szüksége,nem szeretne tőlem több gyereket, anyámat utálja-gyülöli,nem vigyázhat rá stb stb. Legutóbb még ki is költözött a szobánkból pár napra aztán vissza és még elvárta volna azt , hogy segítsek neki. Ismét szeretne kistestvért a babánknak holott 1,5-2 hete válni akart és nem akart tőlem semmit. Anyámmal is egyszer normális máskor megtudná ölni, a gyerekkel néha kiabál ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan ő szeretné és szegénykém megijjed. Ilyenkor hiába kérem meg rá , hogy ne azta a választ kapom semmi közöm hozzá! Azt csinál amit akar stb stb, én már kezdek besokkalni és szerintem ez a jelenlegi állapot nem normális. Olvastam a szülés utáni depresszió tüneteit de ilyet nem találtam ami nálunk van. Járt már valaki így, mi az ördög van a feleségemmel?
Hormoningadozás miatt simán viselkedhet így. Mióta tart ez, mennyi idős a kicsi?
Próbálsz egyáltalán segíteni neki? Nem lehet, hogy egyedül érzi magát?
Én sem viselném jól, ha az anyós a nyakamra ülne ilyenkor, főleg, ha amúgy sem jó a viszonyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!