Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a legtöbb nő?

Figyelt kérdés

A héten hétfőn-kedden-szerdán reggeltől vagyok estig az egyetemen, és utána is sokat kell tanulnom, mert ilyenkor írjuk a kis zh-kat. A barátnőm is pont ezeken a napokon dolgozik reggeltől estig, úgyhogy megbeszéltük, hogy ezeken a napokon nem talizunk, hogy mindenki tudjon a saját dolgára koncentrálni, ne legyünk fáradtak, meg amúgyis utána 4 napot együtt fogunk majd tölteni.

Aztán a barátnőm ma felhívott, hogy csalódott bennem, szerinte én nem is szeretem őt, mert hogy abban bízott, hogy legalább kedd este én mindent félredobok azért hogy vele legyek, és elmegyek hozzá. Mondtam neki, hogy miért nem szólt, meg nem is így beszéltük meg, plusz a tanulást nem tudom félredobni ha másnap zh-t írok. És erre azt mondta, hogy utólag átgondolta, és hogy máshogy is meglehetett volna oldani a helyzetet, hogy találkozzunk, és hogy nem is törekedtem arra, hogy ez így legyen. Meg hogy ő tett utalásokat arra, hogy látni szeretne engem, és szerinte egyértelmű volt... Szerintem meg nem.

És hogy ez így most miaf*sz? De tényleg. Nem is mondok többet semmit, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.

És ilyen amúgy sokszor előfordult már, de sok exemnél is, hogy random elkezdenek érezni valamit, és nem gondolkoznak, hanem csak ontják ki az éppen bennük levő érzéseket. Férfitársaim, ezt ti hogy kezelitek? Igyekszem ezeket elfogadni, de ha ez ilyen lesz később is, akkor biztos hogy egyedül fogok megöregedni és meghalni.

2023. szept. 27. 15:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%
de ha nem cukorborsó módon fogalmazol lehúzzák az emberek :D imádom.. puszi :) írok egy "megkefélni" szót és ennyi.. kalap kabát 5 piros :D
2023. szept. 27. 21:10
 22/27 anonim ***** válasza:
28%

Én nőként mondom , hogy az előző barátomnak 3x szóltam hogy ennyi esélye van és ha tényleg komolyan gondolja akkor javít a hozzá állásán a kapcsolatunk téren. Második ilyen eset után szóltam hogy egy dobása van még, harmadjára elhajtottam és neki állt feljebb. Csupán annyit kértem tőle ha szeret annyira ,hogy családot akar tőlem (mert erről volt szó) akkor mutassa meg hogy szeret. Természetesen ő ezeket a jelzéseket nem vette észre, tapsoltam is neki a 0 érzelmi intelligenciájának.

Minden pasinak ebben tudatosan kellene fejlődnie.

2023. szept. 27. 22:08
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen nők, és vannak olyan nők, akik megmondják, hogy mit akarnak/azt mondják, amit szeretnének/nem célozgatnak. Van némi összefüggés a kor és az utóbbi között, de nem minden esetben, van, aki holtáig sem tanul, és van, aki értelmes 19 évesen is. Jó keresgélést! :D
2023. szept. 27. 22:22
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
Mindig a csajok a hibásak, legalábbis pár pasi szerint
2023. szept. 28. 05:04
 25/27 anonim ***** válasza:
46%
Hát igen, a nők ilyenek, hiába beszéled meg, utána mégse jó úgy.
2023. szept. 28. 07:04
 26/27 anonim ***** válasza:
8%
Mert nő. Nem a legtöbb. Mind.
2023. szept. 28. 10:23
 27/27 anonim ***** válasza:
31%

De, a legtöbb nő tényleg azt akarja, hogy olvass a gondolataiban és elvárja ezt a képességet.

2-es válaszoló leírta a lényeget.

2023. okt. 4. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!