Mièrt van az, ha leìrom, hogy bántalmaznak! A legtöbb hozzászòlò mègjobban belèmrùg?
Itt èlik ki hajlamaikat vagy rosszindulatukat?
Mert amugy az ember szemèbe tuti nem mondanak azt,amit leìrnak.
Tehát a gyk-an ki tudják èlni magukat.
Egész egyszerűen ilyenek az emberek.
Itt mindenki tökéletes, nem vetted még észre?
:(
Az elején én is segítőkész voltam egyeseknél, de ahogy észre vettem, hogy a segítségemért, még válaszra sem meltattak, semmi köszönöm vagy ilyesmi, és ezt sokadszorra el játszották már velem, így arra jutottam, hogy többet senkinek nem osztok baráti tanácsot!
Ez nem jogosít fel arra, hogy másokba bele rúgjak, nem vagyok olyan, hanem inkább úgy vagyok már vele, hogy el olvason baját és rá hagyom, majd meg oldja egyedül!
Áldozathibáztatás az a legkönnyebb, valamint névtelenül-arctalanul felelősséget sem kell vállalni azért, amit mondanak.
Ugyanakkor, olyan is van, amikor valaki csak ilyen kérdéseket ír ki mindig, mindig ugyanazt a sztorit, bármit javasolnak neki, arra nem reagál, nem fejezi be a bántalmazóval a kapcsolatot.
Dehogyis!
Senkit sem szabad bántani!
Inkább mesélj te mi a gond, én meghallgatlak és nem foglak bántani. Nyugi engem még az is bánt ha tanácsot adnak és lenéznek, szoval nekem már tökre mindegy, élni se sok kedvem van igazából, sőt..
Na mesélj kérdező, mi a gond? Mi meghallgatunk szerintem az előző válaszoló nevébe is mondom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!