Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az ok, amiért kezet emelt vagy meg ütött titeket a férjetek?
20, bizonyos szintig érthető az érved, másrészről meg...
Minden olyna eset, amikor a környezete dóva int egy embertől az jogos figyelmeztetés?
Nagyon nem.
Pl én is kaptam a koktatást, hogy azzal a csajjal semmiképpen ne kezdjek, aztán majd' másfél évtizede tök jól megvagyunk együtt. Csak épp annak nem tetszett aki a tanácsot adta. Hmhm....
De olyanról se hallottunk még véletlenül sem, hogy anyucinak vagy apucinak bárkit hozol haza, nem fog megfelelni.
De ugyanúgy az, hogy annyira fizetni akarna, ez sem épp túl jó szűrő, tekintve, hogy sok férfi pont attól gondolja a találkozót randinak, hogy ők fizethetnek...
Másrészről meg eg yjó manipulátor a másik kedvére akar tenni "kampányidőszakban", szóval ha a másik fizenti akar, akkor persze, hogy megengedi neki.
Az a gond ezekkel a "jelekkel", hogy vagy ráillenek az adott emberre és tényleg jel, vagy nem ésan bántalmazónak ítélsz valakit ez alapján, vagy ha nem jellemző a bántalmazóra, akkor átcsúsznak a szűrőn.
Szóval nem, ezek alapján abszolút nem lehet kiszűrni őket.
Én még mikor kint dolgoztam Romániában pár hónapot, összeismerkedtem egy csajszival, (román volt, de perfekt tudott magyarul is).
Volt neki egy barátja, de épp szakítóban voltak. Gyorsan "megtaláltuk a hangot". Gyorsan megkedveltük egymást.
Elmesélte, hogy a volt barátja, hogy bánik vele. Sokszor összeverte, szexben meg (számomra, pedig nem vagyok prűd) elég durva dolgokat csinált vele, meg közben csalta is.
Vége az lett, hogy úgy köszöntünk el éjjel, hogy folytatás és másnap meg visszament ehhez a csávóhoz.
Hát így ennyit tudok ezekről.
23
Mondjuk legalább d*gtunk egy jót, mondjuk én többet is elképzeltem volna, nagyon szép lány volt, de ennyi.
Egyszer, mert pánikrohamot kaptam, de nagyon durván, és nem tudott másképp kijózanítani.
Nem erőből ütött meg, ez volt 9 éve, azóta és azelőtt sem, de akkor már levegőt nem kaptam, annyira pánikban voltam.
Pszichológussal azóta helyreraktuk a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!