Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az ok, amiért kezet emelt vagy meg ütött titeket a férjetek?
Nem értettem egyet vele bizonyos dolgokat illetően.
Érdekes, hogy a nemtetszésemnek sohasem személyeskedéssel adtam hangot, nem vagyok ennek híve.
Egy idő után nem szóltam már akkor sem, mikor pókeren elverte az élelmiszerre szánt pénzünket (azóta már elváltunk).
Nem a férjem hanem ex
De a szitu az volt hogy szórakozás közben elindultunk más helyekre, de nem tudtuk x hely milyen aznap, igy egy parkolón gyalog áthaladva megkérdeztünk egy kocsi körül bandázó srácokat random, ha már útba estek.
Amiből egyéb hosszabb beszélgetés is kialakult a szórakozó helyekről meg stb.
És beszélgetés közben a párom arrébb állt aztán egyre jobban "szivárgott" messzebb, igy maradt az hogy a srácoktól még el se köszöntünk igy én megvártam a mondandójuk végét elköszöntem es mentem a párom után.
Ahogy sötetebb kietlenebb helyen voltunk ha jól emlékszem 3 ütést kaptam asszem arcra, volt hasba és belémrúgott hogy elessek es otthagyott de aztán jött utánam nehogy menjek feljelenteni gondolom.
Végig rám tapadt es kedves volt meg bocsanat.
Aztán kesőbb minden hónapban ezzel tamadt hogy biztos elakartam velúük szexelni és hasonlók. Ez folyamatos támadási pont és balhék alapja lett nálunk.
De szerintem nem arcra volt az első, hasba ököllel kaptam. Pofont nem.
Kicsit zavaros, mert lesokkolt az egész.
6
Egyszer emelt ram kezet férfi! Egyreszt, ugy kib*sztam, mint macskat szarni, masreszt, édesapám ugy átrendezte az arcat, hogy utána 1 évig birosagra jarkált.
9
Jó, de ez nincs a homlokára irva, hogy egy agresszív fasz! Nyilvan ez az ütés is 5 hét után volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!