Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális dolog, ha a férjetek olyan jelzőkkel illeti szivecskék kíséretében - üzenetekben - a kollegináját, mint pl.: Istennő, Angyalom, Cuncimókus, Puszi a homlokdra és mindig kimegy vele cigizni? 🙂

Figyelt kérdés

A nőnek van csávója, elméletileg én reagálom túl…

Elvileg nem történt köztük semmi, de én ezt árulásnak élem meg, csalódtam, bánt a dolog…

2023. jún. 24. 01:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Engem is irritálna.
2023. jún. 24. 01:46
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon ciki és egy kicsit megalázó is rád nézve.
2023. jún. 24. 02:27
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Infantilis
2023. jún. 24. 02:36
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy normális. Nem kicsit, hanem nagyon megalázó. Ha ez lenne a válasza, hogy túlreagálom, mehetne is az istennőjéhez. Nem várnám meg, amíg biztos lesz, hogy megcsal (bár most is nagy esély van rá).
2023. jún. 24. 06:57
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon zavarna az biztos.
2023. jún. 24. 07:14
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2023. jún. 24. 08:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez válóok lenne. Ha nálad nem, akkor annak szokás szerint anyagi oka van. Eltaláltam?
2023. jún. 24. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Besz@rok,hogy ilyen egyértelmű dolgokra is képes ez a görény rámondani, hogy te reagálod túl. A holdról is látszik, hogy ez nem normális, de ő még akkor is megpróbálja bemagyarázni neked, hogy a te reakcióddal van a baj. Szerinted ezek alapján mennyire néz hülyének?
2023. jún. 24. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A másik nőt szívesen megkufircolná, bár lehet már szeretők. Miért nem válsz el? Mindenképpen meg vagy csalva érzelmileg, lehet fizikailag is. Gyerek, anyagiak kötnek össze? Ami téged illet a tiéd lesz és a gyerekre kötelező gyerektartást küldeni. Inkább külön, mint hülyére szedve, szétcsalva.
2023. jún. 24. 09:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Adnèk neki olyan cuncimòkust, hogy a herezacsijait tuszkolnám bele a kis mòkuszka pofazacskòjába mogyorò helyett
2023. jún. 24. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!