Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális férfiakat találni?
Figyelt kérdés
30 elmúltam, de egyre több idiótával sodor össze az élet. Hol vannak a normális pasik?2023. jún. 18. 10:13
2/27 anonim válasza:
Lehet, de ahhoz észre kellene venni őket is.
3/27 anonim válasza:
Hol próbálkozol, hogy nem találsz őket? És milyenek a nem normálisak, akikkel találkozol?
4/27 anonim válasza:
A normális nőkkel vannak együtt.
5/27 anonim válasza:
Ahhoz keresni is kellene őket!
És nem az alábbi helyeken: tinder, insta, badoo, tiktok...
6/27 anonim válasza:
így van, nem biztos, hogy ott fogod megtalálni őket ahol eddig kerested...
persze gyanítom, hogy még sosem kerested, csak vártad a sültgalambot...
7/27 A kérdező kommentje:
Ismerkedni szoktam, bár az biztos, hogy a tinderen nagyon kevés található meg.
Normális, aki nem csal meg, nem ismerkedik több lánnyal mellettem.
2023. jún. 18. 10:36
8/27 anonim válasza:
Mivel Tinderen csak a tökéletesen kinéző férfiakat húzod jobbra, eleve sokkal kevesebb férfi közül kellene normálisat találnod, mint amennyi alapból lenne a kínálat. Ráadásul mivel minden nővel ezek a férfiak matchelnek, kicsi a valószínűsége, hogy pont téged választanak.
9/27 A kérdező kommentje:
Honnan tudod te azt, hogy milyen pasikat húzok jobbra? Nem tudod, mi tetszik nekem. Nem a tökéletesen kinéző férfi, akármit is jelentsen az számodra!
2023. jún. 18. 10:39
10/27 anonim válasza:
Ennek azért elég sok férfi megfelel. :)
És külsőre? Tulajdonságokra?
Milyen korosztályt keresel? Mik a terveid a jövőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!