Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális férfiakat találni?
Nem
Főleg ha az apad is egy nárci sggfej mint nekem akkor ezt fogod kapni az élettől
#21: Igazából azt kapod, amit választasz. Felnőtt vagy. Elég gyerekes a szülőkre mutogatni egy bizonyos kor és szint felett.
(Mondom ezt nagyon problémás szülőkkel, de már 20-25 éves koromban rég túlléptem rajtuk és a viselkedésükön.)
22.
Ez nagyon tahó megszólalás volt.
#23: Semmi tahóság nem volt abban, hogy valaki leírja a tényeket. Ha nem tetszik, kapcsold ki a netet és vonulj el egyedül valahova. Nyugi, lesznek jelentkezők, akik majd pátyolgatnak és szépen megoldják, hogy megrekedj egy szinten. De, ez is a te döntésed lesz és ekkor sem mutogathatsz apádra.
2023-ban tahóságnak számít felnőtteknek leírni, hogy felnőttek... Hova tartunk?
24.
Akkor ajánlj neki valós alternatívát, amíg a "bőőőj, ne rinyájjá má" az érv, az szimpla tahóság, semmi több.
#25: Hát pasizzon be! :D
Amúgy leírtam ám az alternatívát is már a #19-es válaszban. Persze, általában az alternatívára az itteni nők többsége reflexből piros kezecskét nyom és át is ugorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!