Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvinnétek a férjeteket céges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvinnétek a férjeteket céges vacsorára, tudva hogy hülyének fogják nézni?

Figyelt kérdés
A férjem év elején látott egy UFO-t, és mindenkinek teljes átéléssel meséli. Totál hülyének nézik, és nem merem társaságba vinni emiatt. Olyan kínos már nekem, hogy "bolond" a férjem. Most lesz céges vacsora, és nem érti miért nem akarom vinni. Ha eljön, mindenkinek elmeséli az UFO-ját. Az a kézenfekvő megoldás nem pálya, hogy elviszem ha cserébe hallgat az UFO-ról, merthogy emiatt akar jönni, hogy a kollégáimnak is elmesélhesse.
2023. márc. 23. 10:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Válás,azonnal.
2023. márc. 23. 10:24
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerűen mondd meg neki, hogy neked ez kínos lenne, és ezért nem szeretnéd vinni.
2023. márc. 23. 10:25
 3/18 anonim ***** válasza:
33%

A férjed céges vacsorájára meg te nem mész el, mert téged néznek hül_ének gondolom, mert vele vagy:DDD

Akkor nem mindegy, hogy már itt ott is hül_ének néznek titeket:))

Szereted, jó vele, nincs gond csak kicsit hül_e...és, jobb lenne alkoholistán és naponta pofozva neked?

2023. márc. 23. 10:28
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Mindig ilyen h..lye volt? Vagy csak bekattant egyszer?

Természetesen ne vidd és hosszabb távon vagy forduljon pszichiáterhez vagy válj el tőle.

2023. márc. 23. 10:32
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha Te most közlöd vele, hogy egyedül mész, milyen következményekkel számolhatsz?

Basszus, ha nem akarod, nem viszed el.

Ha ennek ellenére megsértődik, az az ő baja. Úgy tűnik, nem ez a legkisebb probléma nála 😃

2023. márc. 23. 10:33
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem mi bajod, nálunk munkahelyen rendszeres téma az idegenek, ősi idegenek.
2023. márc. 23. 10:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is folyton éget, csak más dolgai vannak. Próbál vicces lenni, de nem megy neki, mindig megsérti a nőket. Na nem is véletlen, hogy nem jelenünk meg gyakran sehol...
2023. márc. 23. 10:41
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

Én sem láttam még UFO-t, de ha léteznek nem is akarok.

Attól még nem hülye, hogy "látta"/látta, az a hülye, aki azt gondolja, hogy nem léteznek földönkívüli lények, mert nem a Föld az Univerzum közepe.

Most akkor az is hülye, aki Istenben hisz? Ne már a hit döntse el, hogy valaki idióta vagy se.

2023. márc. 23. 10:41
 9/18 anonim ***** válasza:
30%
Miért ne láthatna ufot ?
2023. márc. 23. 10:45
 10/18 anonim ***** válasza:
93%

8

Nézd csak meg a kereskedelmi szennycsatornák nyivákolós-sztáros műsorait! Ha azok nem ufók, akkor már nem tudom mik:DDD

2023. márc. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!