Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvinnétek a férjeteket céges vacsorára, tudva hogy hülyének fogják nézni?
A férjed céges vacsorájára meg te nem mész el, mert téged néznek hül_ének gondolom, mert vele vagy:DDD
Akkor nem mindegy, hogy már itt ott is hül_ének néznek titeket:))
Szereted, jó vele, nincs gond csak kicsit hül_e...és, jobb lenne alkoholistán és naponta pofozva neked?
Mindig ilyen h..lye volt? Vagy csak bekattant egyszer?
Természetesen ne vidd és hosszabb távon vagy forduljon pszichiáterhez vagy válj el tőle.
Ha Te most közlöd vele, hogy egyedül mész, milyen következményekkel számolhatsz?
Basszus, ha nem akarod, nem viszed el.
Ha ennek ellenére megsértődik, az az ő baja. Úgy tűnik, nem ez a legkisebb probléma nála 😃
Én sem láttam még UFO-t, de ha léteznek nem is akarok.
Attól még nem hülye, hogy "látta"/látta, az a hülye, aki azt gondolja, hogy nem léteznek földönkívüli lények, mert nem a Föld az Univerzum közepe.
Most akkor az is hülye, aki Istenben hisz? Ne már a hit döntse el, hogy valaki idióta vagy se.
8
Nézd csak meg a kereskedelmi szennycsatornák nyivákolós-sztáros műsorait! Ha azok nem ufók, akkor már nem tudom mik:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!