Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvinnétek az új barátnőtöket ugyan abba az országba nyaralni (ugyan abban az időpontban napra pontosan, ugyan abba a szállodába) mint ahol egy éve az azóta már exel voltatok?
Van egy fiú barátom aki már elég rég szakított a barátnőjével, akit sztem nagyon szeretett.Sokáig nem is tudta elengedni, folyamatosan kereste, még 1.5 hónappal ezelőttig is.Amikor a lány megkérte hagyja már végre békén. Én is mondtam neki többször, ha nem akar tőle semmit, hagyja békén.De egyszerűen nem tudja elengedni.
A szakítás óta több próbálkozása volt,szerintem egyik sem ért semmit, de ezt nem akarom mondani neki, a legutóbbi kb 1,5 hónapos kapcsolat.Erre most szembesültem vele, hogy elvitte napra pontosan ugyan oda, abba a szállodába, ahol az exével volt.Hát sztem ez nem normális.
Teljesen normális,ha a csajának nem említi. Ha elmondja akkor van gáz :)
Te meg ne foglalkozz más életével,ha a tied annyira üres akkor se.
Hát a napra pontosan az tényleg elég furcsa.
Az ugyanaz a hely, szálloda szerintem nem. Voltam már olyan helyen életemben, ahova bármikor szívesen visszamennék, mert meg voltam elégedve a szállodával, a szolgáltatással, mindennel. Ez olyan, hogy ha egyszer tökéletes volt a hely, minek keressek másikat, ha abba az országba megyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!