Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, mit szólnátok, ha az utcán csakúgy leszólítaná a barátnőtöket egy fiú, hogy van-e barátja mert randizni hívná?
Megmondanám neki, hogy van már barátja. Végül is tévedni emberi dolog. Ő ezt nem feltétlenül tudhatta. Amennyiben erre a reakciója nem a heves mea culpa akkor azonnal megismerné a sötétebb oldalam.
Mondjuk az tény, hogy ha a barátnőm igazán szeret, akkor aztán próbálkozhat ahogy akar. De ha a barátnőm vevő a dologra, akkor ő meg repülne, aztán legyenek együtt. (Miután a srác megismerte a sötétebb oldalam. :D )
A barátnő mondaná persze, hogy van barátja és ott is hagyná a srácot azonnal. :)
No de valami kis féltékenység lenne azért, hogy ilyen spontán bunkó fiúk vannak?
Spontán bunkó az mi? És most a spontán bunkóra vagyok féltékeny vagy a barátnőmre. A barátnőmre akkor vagyok féltékeny, ha szemmel láthatólag ő is benne van, vagy nem állítja le. Arról nem tehet, hogy valaki hirtelen odamegy hozzá.
Kérdező nem lenne egyszerűbb, ha leírnád pontosan, hogy milyen szituációba keveredtél?
A leszólítás miért spontán bunkó dolog? Én nem szeretek utcán ismerkedni, nem is szoktam, akkor sem, ha szingli vagyok, de attól még nem nevezem bunkónak azokat, akik leszólítanak.
A barátommal kapcsolatban pedig komolyan aggódnék, ha ilyesmi miatt féltékenykedne!
Csak ennyi a kérdés.
A lány barátja nem lenne ott.
A barátnő nem venné a lapot a srácnál, ott hagyná.
Természetesen ez tetszeni fog a lány barátjának.
De kis féltékenység van ott ilyenkor a fiúban??? ennyi érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!