Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haramia kérdése:
Egy teljesen közömbös lányt elvinnétek kocsival ide-oda, akár fél országon át?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel hadilábon állok már hosszú ideje. Sosem történt semmi köztünk de mindig voltak olyan helyzetek amik félreérthetőek vagy lehet h utalások voltak. Eljött hozzám, beültünk ide-oda, féltékenynek ható megjegyzéseket tett ha más pasi volt a láthatáron. Aztán nekem el kellett költöznöm suli miatt, majd egy hónappal rá Ő is másik városba ment. Eltelt másfél év én hazajöttem majd nemrég keresett h visszaköltözött. Azóta elvitt 250km-re szintén suliügyben...én már nem tudom mi van...mert ennek ellenére mégsem tesz komolyabb lépést. Szerintetek?2013. máj. 16. 13:18
1/2 anonim válasza:
Mindketten azt várjátok, hogy a másik lépjen. Gratulálok. Sokat ér a fene nagy büszkeségetek. :)
2/2 anonim válasza:
Ha nem hülye a pali, akkor nem szállítgatna hébe-hóba egy közömbös csajt.
Tetszel neki, lépjen már valaki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!