Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvinnétek orvoshoz? Nagyon féltem.
Legalább egy lactacyd-ot vegyen. Azzal csak mosni kell,hátha jobb lesz.
De ez...
Én se járok orvoshoz soha,de neki nem múlt el.
Valami gyulladás lehet, vagy kidörzsölődött valamitől, bár lehet akár az is, hogy nem megfelelő fehérneműt hord, pl szoros tanga műszálas bugyik, ráadásul, mivel rétegesen kell öltözni, befülled az ember ott alul is... Az sem tesz jót.Lehet allergiás is valami mosószerre, nos ezek lehetnek, ha csak a legegyszerűbb, leg banálisabb okokat nézzük.Most én is ezzel szenvedtem hetekig (Tél, réteges cuccok,rosszul szellőző bőr, műszálas bugyik) hát igen, nehéz néha kikerülni ezeket a hibákat, de én kijöttem már belőle szerencsére....Intim mosakodószerekkel óvatosan, abból is megárthat a sok.Nekem rosszabb lett tőle.Sima habfürdő , folyékony szappan is jó.Meg ilyen bajokra cickafark meg kamilla ülőfürdő nagyon hatásos lehet!
Ha csak erről van szó, akkor ezt nem kapod el.De hát ki tudja, neki mi baja, mégis csak orvosnak kéne látni.Nem vészes vizsgálat és azért lenne szükséges, mert a kezeletlen nőgyógyászati problémák felterjedhetnek a belsőbb szervekre is, tehát méhre, petefészkekre is rámehet valami a végén, ha nagyon elhanyagolja és az már veszélyes lehet!Ezt kéne vele megértetni.Ha anynira fél a dokitól, akkor ezeket a módszereket, amit említettem, tehát gyógynövényes ülőfürdő meg vannak recept nélküli patikai szerek ilyesmire hüvelykúp, stb ezeket próbálja ki, de ha nem segít, akkor muszáj a doki!Az is jó lehet még, ha valami semleges krémmel(pl babakrém) bekeni mosdás után kicsit kívülről.Lehet hogy csak nagyon szárad a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!