Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elvinnétek orvoshoz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvinnétek orvoshoz? Nagyon féltem.

Figyelt kérdés
Beszéltem a barátnőmmel, mert már hónapok óta fáj a pncija. Tisztálkodik rendesen, de sokszor vakarja. Én úgy láttam, hogy sebes neki. Próbáltam meg győzni hogy menjen el orvoshoz, mondtam neki hogy el megyek én is veled. De nem akar orvoshoz menni. Ő olyan hogy soha nem jár el, orvoshoz bármi baja lehet, nem megy orvoshoz. Nem akar gyógyszert sem szedni, csak annyit mondtam neki, hogy legalább tudjuk meg hogy mi az. De nem akar el menni orvoshoz. Mondtam neki, ha nem jön el magától, akkor szépen felkapom és én viszem el. Meg próbálom győzködni, ha nem jön el magától, akkor nem érdekel felkapom és elviszem én orvoshoz.

2016. jan. 24. 12:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Felkapni és elvinni nincs jogod. Viszont ebben az esetben én nem szexelnék vele.
2016. jan. 24. 12:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem is szexelek vele, mármint pncijába nem teszem. Análba vagy kiveri, esetleg ő orálisan kielégít. Csiklója fele nem fáj neki, úgy mint a lyuka fele.
2016. jan. 24. 12:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom csak féltem. Meg próbálok beszélni vele, csak meg törik és eljön velem.
2016. jan. 24. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Elmegy vagy kuka. Ilyen egyszerű.
2016. jan. 24. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő maga nem akar magán segíteni, sem te se mi nem tehetjük meg helyette.
2016. jan. 24. 12:43
 6/12 opened paradise ***** válasza:

Legalább egy lactacyd-ot vegyen. Azzal csak mosni kell,hátha jobb lesz.

De ez...

Én se járok orvoshoz soha,de neki nem múlt el.

2016. jan. 24. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Valami gyulladás lehet, vagy kidörzsölődött valamitől, bár lehet akár az is, hogy nem megfelelő fehérneműt hord, pl szoros tanga műszálas bugyik, ráadásul, mivel rétegesen kell öltözni, befülled az ember ott alul is... Az sem tesz jót.Lehet allergiás is valami mosószerre, nos ezek lehetnek, ha csak a legegyszerűbb, leg banálisabb okokat nézzük.Most én is ezzel szenvedtem hetekig (Tél, réteges cuccok,rosszul szellőző bőr, műszálas bugyik) hát igen, nehéz néha kikerülni ezeket a hibákat, de én kijöttem már belőle szerencsére....Intim mosakodószerekkel óvatosan, abból is megárthat a sok.Nekem rosszabb lett tőle.Sima habfürdő , folyékony szappan is jó.Meg ilyen bajokra cickafark meg kamilla ülőfürdő nagyon hatásos lehet!

Ha csak erről van szó, akkor ezt nem kapod el.De hát ki tudja, neki mi baja, mégis csak orvosnak kéne látni.Nem vészes vizsgálat és azért lenne szükséges, mert a kezeletlen nőgyógyászati problémák felterjedhetnek a belsőbb szervekre is, tehát méhre, petefészkekre is rámehet valami a végén, ha nagyon elhanyagolja és az már veszélyes lehet!Ezt kéne vele megértetni.Ha anynira fél a dokitól, akkor ezeket a módszereket, amit említettem, tehát gyógynövényes ülőfürdő meg vannak recept nélküli patikai szerek ilyesmire hüvelykúp, stb ezeket próbálja ki, de ha nem segít, akkor muszáj a doki!Az is jó lehet még, ha valami semleges krémmel(pl babakrém) bekeni mosdás után kicsit kívülről.Lehet hogy csak nagyon szárad a bőre.

2016. jan. 24. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg egy eros gombas fertozese lett neki, gondolom kezeles hijan nem mulik. Muszaj dokihoz mennie mert valoszinuleg azert vannak fajdalmai mert a fertozes akar feljebb is terjedhet (meddo is lehet, ez nem jatek!). Addig viszont jobbat nem tudok, mint legalabb menjel el egy rohadt patikaba ha mar ilyen felelotlen es kezdjen el egy canesten combit. Meg vegyen kremet es kenje magat naponta 4-5szor minimum bastagon, hogy beszivja a bore. Aztan cammogjon el egy DM-be es vegyen teafaolajat (kis tiszta furdoviz sok csepp teafaolaj es 20 perc ucsorges benne huzza szet az ajkait hogy bejusson az olaj a huvelybe is!), ezenfelul DM ben vegyen meg grapefruitmag olaj cseppeket ebbol napi 3×20 csepp. Ez bakteriumolo. Ezenfelul pedig DM megint es vegyen tőzegafonya kapszulat hogy esetleg a vizelete is tisztuljon mert olyan beteg lehey ott bent mar mindem h nem is ertem hogy van gusztusod hozza. A kezevel is atadhatja neked, valoszinuleg mar most is fertozott vagy egyebkent csak ferfiakon tobbsegben teljesen tunetmentes.
2016. jan. 24. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Hipermangános, langyosvizes mosogatás sokat segít, (szép barna lesz tőle a punci) :-) baktériumos, vírusos fertőzés esetén, de a legegyszerűbb mégis a nőgyógyász!
2016. jan. 24. 13:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen el kell mennie orvoshoz. Ha ennyire nem akar menni, mondd meg neki, hogy taszít téged, hogy ennyire ápolatlan, nem törődik magával. Ha pedig nem változtat, előbb-utóbb szakítás lesz a vége. Nem azzal van a probléma, hogy beteg, hanem hogy b_szik rá, hogy helyrejöjjön, nem ad magára. Ha más miatt nem is, legalább miattad pedig igazán elmehetne megvizsgáltatni magát, nem hiszem el, hogy neki nem kellemetlen minden egyes alkalommal így szeretkezni, azért mert "ő nem megy orvoshoz". Egyébként meg én megkérdőjelezem annak az embernek az érettségét, meg úgy egyáltalán a felnőtt életre való alkalmasságát, aki egy egyszerű orvosi vizsgálattól fél.
2016. jan. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!