Ti ilyen esetben elvinnétek/elviszitek orvoshoz a gyereketeket?
2 évesem péntek estére lázasodott be (39 fok), szombaton volt még napközben is láza (38 körüli), estére ugyanúgy 39.0. Vasárnap már csak hőemelkedése volt, estére is csak alacsonyabb láza (38.0), a kedve is teljesen jó vasárnap óta. Tegnap óta napközben hőemelkedése sincs, még tegnap este volt neki 37.4 a hője. Panadolt kapott, de mindig csak estére, tehát 1 adagot csak egy nap. Az orra folyik még, de talán már az is jobb (esténként szívom neki orrszívóval, napközben kifújja).
Tegnap sajnos nem tudtam elvinni a gyerekorvoshoz, mert közben én is lebetegedtem, ma tudnám elvinni, de nem tudom, van-e még értelme (főleg amiatt, hogy beüljünk a többi beteg közé).
Köszönöm szépen a megerősítést, én is így gondolom!
Korábban is volt, hogy elmentünk hasonló panaszokkal, de semmit nem kaptunk.
Köszönöm mindenkinek!!
Szerencsére nem köhög, az orrfolyáson kívül már nem nagyon látszik rajta, hogy bármi baja lenne. Gondolom, ha fájna valamije, akkor nem rohangálna fel-alá a lakásban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!