Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elvinnétek orvoshoz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvinnétek orvoshoz? Nagyon féltem.

Figyelt kérdés
Beszéltem a barátnőmmel, mert már hónapok óta fáj a pncija. Tisztálkodik rendesen, de sokszor vakarja. Én úgy láttam, hogy sebes neki. Próbáltam meg győzni hogy menjen el orvoshoz, mondtam neki hogy el megyek én is veled. De nem akar orvoshoz menni. Ő olyan hogy soha nem jár el, orvoshoz bármi baja lehet, nem megy orvoshoz. Nem akar gyógyszert sem szedni, csak annyit mondtam neki, hogy legalább tudjuk meg hogy mi az. De nem akar el menni orvoshoz. Mondtam neki, ha nem jön el magától, akkor szépen felkapom és én viszem el. Meg próbálom győzködni, ha nem jön el magától, akkor nem érdekel felkapom és elviszem én orvoshoz.

2016. jan. 24. 12:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen jellegű fájdalmam pár napja.. 2 napig bírtam eltűrni a fájást, vettem gynoxin hüvelykapszulát, már az első kapszula után szinte teljesen elmúlt a p*ncim égető, fájdalmas érzése. Ezt tudom neki is javasolni, vény nélkül kapható a patikákban.
2016. jan. 26. 14:54
 12/12 anonim ***** válasza:
na bevetettetek valamit? vagy még mindig küzd a csajod?
2016. jan. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!