Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az ok, amiért kezet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az ok, amiért kezet emelt vagy meg ütött titeket a férjetek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 16:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%
11. Lehet nekem van csak hozzá különös érzékem, mert apám egy bántalmazó f@sz, de én valahogy mindig kiszúrom, hogy ki ilyen. Igaz mára már megtanultam, hogy hiába mondom, csak rám sértődnek meg, aztán persze jön a verés….
2023. szept. 25. 17:21
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

12, lehet.

De azért utánanézhetnél a párkapcsolaton belüli erőszak pszichológiájának.

Az egész ciklikusan működik, a bántalmazó húzdmeg-ereszdmeg stratégiát alkalmaz. Először virágok, randik, mindent IS megad stb, aztán szép lassan átcsúszik bántalmazóba. Tekintve, hogy az áldozat pszichéje nem tud feltétlen mit kezdnei ezzel a kettősséggel, kell egy kis idő amíg felfogja, hogy ez bizony bántalmazó. És amikor menekülni próbál, akkor jön az, hogy a bántalmazó megígéri, hogy megváltozik. És tényleg meg is változik, tök kedves, odaadó, figylemes lesz... valameddig... aztán kezddik az egész elölről.

Mi férfiak másképpen nézünk a nők körül legyeskedő másik férfiakra. Vetélytársként nézünk rájuk ezért gyanakvóbbak vagyunk, sőt, rosszindulatúbbak.

De te is, ha ismerkedsz eg ylánnyal, nem a legrosszabbat feltételezed róla. Miért tennéd? Abból soha a büdös életben nem lesz kapcsolat. Na, pont így vannak a nők is a rájuk noymuló férfiakkal. nyilván igyekeznek óvatosak lenni, de ha minden szavát megkérdőjelezik, akkor lényegében értelmetlen az egész ismerkedés téma.

2023. szept. 25. 17:35
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

Nomeg.... utólag, meg kívülről kva könnyű okosnak lenni:D

Aztán ha szakítasz a pároddal, mer tnem működik a dolog, akkor gondolom felháborodnál, ha neked szegeznék a kérdést, hogy minek jöttél össze vele, hiszen már az elején tudhattad volna, hogy ő ilyen.

nem, nem tudhattad.

Egy másik embert megismerni idő, ráadásul minél jobban akarja a másik, hogy jónak tartsd, annál több idő. És idő alatt hónapokat, de akár évet is értek.

Ha hibáztathatóak a nők azért, mert összejönnek olyannal, akivel nem kellett volna, akkor lényegében minden ember hibáztatható, aki összejött olyannal, akivel később szakított.

2023. szept. 25. 17:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem szexeltem vele....az első is szar volt. De az volt az első és utolsó h kezet emelt rám valaki. Meg fiatal is voltam...ma már tuti szetvertem volna.
2023. szept. 25. 18:02
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
A bántalmazókat ki lehet szűrni szerintem. Nem mindig könnyű, mert létezik a lelki terror is, ami kevésbé szembetűnő, de a testi bántalmazóknak általában mindig vannak árulkodó jeleik.
2023. szept. 25. 18:08
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
A bántalmazók pont arról híresek hogy átlagon felül tudnak lehengerlők lenni.
2023. szept. 25. 18:59
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"de a testi bántalmazóknak általában mindig vannak árulkodó jeleik"

Ezeket elárulod, hogy tanuljunk belőle?

2023. szept. 25. 19:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
17. Pl azt gyakran látom, hogy erőltetnek dolgokat, pl fogad el a a kaja kifizetését, a ruhát a bármit, de pont azt amit ő akar. Ha nem akkor jön a manipulálás, ne sértsél meg, és hasonlok.
2023. szept. 25. 20:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kam 18#, az ilyenek ha kell a nönek, akkor a nőnem a csillagokat is lehozza.

Minden álmát teljesítik. Felkínálják magukat hogy rendelkezz velük.

Ez náluk meg a többi szakasz is, tudattalan.

2023. szept. 25. 20:53
 20/26 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyen embereknek vsn am eloeletuk is. Amikor mindenki tudja, hogy a 20 baratnojebol w0-at megcsalt, vagy megvert, akkor a 21. a sorban aldozat, vagy hulye? Mert a kornyezete is ovva szokta inteni az uj egyedeket, hogy nem jo emberrel jottek ossze. Persze az uj aldozatok mindenkinel jobban tudjak, hogy eletuk szerelme veluk ezt nem tenne meg. Aztan megis. A falu bikajanak is mindig van noje. Es mindig lesz egy ujabb, aki strigula akar lenni a sorban. Az aldozatmentalitas igenis hiba, amit kezelni kene. Nem parkapcsolattal, hanem pszichologussal.
2023. szept. 25. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!