Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a férjem kifordult magából mióta gyerekünk van? Van még esély a boldogságra?
Mióta kiderült a terhességem nem nyúl hozzám. Több mint egy éve nem szexeltünk. A fiam fél éves. Születése óta teljesen kifordult magából a férjem. Sokszor akkora pofonokat lever nekem mert a gyerek sír hogy az hihetetlen. Kiabál velünk. Ha sírok nem hallgat meg. Nem beszélget velem, nem tesz semmit a kapcsolatunkért. Nagyon magányosnak érzem magam és kezdek összeomlani. Mikor megismerkedtünk folyton könyörgött a gyerekért. Nagyon vigyázott rám terhesen de mostmár le se szar és a bántalmazás minden formáját gyakorolja rajtam. Néha már csak sírni tudok hogy 21 évesen egy ilyen helyzetben ragadtam.
Naponta szakít velem és vágja a fejemhez hogy ismerkedjek. De amikor elkezdtem egyből letiltogatott mindenkit, hogy ő szeret stb... mindig bedölök annak hogy megváltozik. Változhat még?
Mielőtt bárki elkezdené hogy pucér seggre szültem szóval viseljem a következményeket, az én otthonomban élünk, gyedet kapok de édeskevés ahhoz hogy egyedül eltartsam a fiam és magam.
A nyugtato mellekhatasa fokozza az agressziot. Csaxolok.
Amugy ott kell hagyni. Gyökér volt hogy felcsinált.
#13 Nem gondolnám hogy az én hibám hogy a gyerek születése után kifordult magából a férjem. Nem egy ilyen történet van.
És igen van gyerekem de szerintem attól hogy 21 vagyok ugyanúgy van gyedem, sőt nem egy albérletbe vállaltam hanem saját lakásba.
Ennyi erővel minden egyedülálló anyukát mglehet kövezni hogy jahj hát nem tudatosan terveztél családot. Enyhén szólva is seggfej vagy amire nincsen szükségem.
A többieknek köszönöm a választ.
Kedves kérdező! Egy tipikus nárcisztikus pszichopatának tűnik a férjed. Az utal erre, hogy a terhességig kedves volt, utána szörnyeteggé vált és bántalmaz. Sajnos az ilyenekkel nincs remény arra, hogy javul a helyzet. Én menekülnék a helyedben. A tiédhez hasonló történet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!