Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolata volt a közös főnöknőnkkel, van esély a boldogságra?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,23éves.Összejöttem a munkatársammal,aki kb fél évig udvarolt nekem,csak közben kapcsolatom volt,igy nem lett semmi.Aztán összejöttünk,munkahelyi"szerelem", másfél hónapja vagyunk együtt.Kiderült,hogy kb 1évig volt kapcsolata a közös főnökünkkel, aki 14 évvel idősebb nála és férjnél van.Ennek ellenére összejöttünk.A főnökünk folyamatosan piszkál engem sőt ki akar onnan utálni,mert kirugni nem tud.Elviselhetetlen már.Párom meg nem nagyon foglalkozik vele,sőt úgy viselkednek mintha én nem is lennék.A nő simogatja stb.Páromnak szóltam,hogy nem lesz ez igy jó.Azt mondta majd odafigyel.De párom szeretne a ranglétrán feljebb jutni,és a nővel való egykori kapcsolata majdnem előléptette.Nem tudom befejezték e a kapcsolatukat,félek hogy nem.Mikor rákétdezek páromtól, azt mondja semmi köze már hozzá.Képtelen vagyok kezelni a helyzetet,nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz,és egyre nehezebb,ahogy egyre jobban megszeretem a párom.

Hagyjam a kapcsolatunkat? Mit tegyek?

2009. szept. 18. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bizony hagyd.
2009. szept. 18. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

es ezt minden nap a szemed lattara muveli?

neki az eloleptetes a fontos vagy te? na en ezt bitos nem turnem es neked is jobb ha nem kerulsz ilyen helyzetbe. es o forditott helyzetben mit tenne? neki hogy tetszene a dolog? szerintem csak jatszik veled.hagyd hogy csinaljon amit akar de ne melletted.

2009. szept. 18. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
a többiek előtt simogatja a főnök a párodat???
2009. szept. 18. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Igen, a szemem láttára. Minden nap szint ha együtt dolgozunk.Kezdek szerelmes lenni,de igy nem élhetek hogy nem bízok benne,minden pillanatom azzal töltöm,hogy ha nem vagyoik ott vajon mit csinálnak.Szoktak is veszekedni,de mintha egy házaspár lennének."Anyázzák" egymást,utána meg mintha misem történt volna.

2009. szept. 18. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
a masodik vagyok nezd ez nem a te hibad o nem teged szeret igazan,es ne add meg neki az oromet hogy szorakozzon veled ahogy akar. Te sokkal tobbet ersz.
2009. szept. 18. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!