Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a férjem kifordult magából mióta gyerekünk van? Van még esély a boldogságra?
Mióta kiderült a terhességem nem nyúl hozzám. Több mint egy éve nem szexeltünk. A fiam fél éves. Születése óta teljesen kifordult magából a férjem. Sokszor akkora pofonokat lever nekem mert a gyerek sír hogy az hihetetlen. Kiabál velünk. Ha sírok nem hallgat meg. Nem beszélget velem, nem tesz semmit a kapcsolatunkért. Nagyon magányosnak érzem magam és kezdek összeomlani. Mikor megismerkedtünk folyton könyörgött a gyerekért. Nagyon vigyázott rám terhesen de mostmár le se szar és a bántalmazás minden formáját gyakorolja rajtam. Néha már csak sírni tudok hogy 21 évesen egy ilyen helyzetben ragadtam.
Naponta szakít velem és vágja a fejemhez hogy ismerkedjek. De amikor elkezdtem egyből letiltogatott mindenkit, hogy ő szeret stb... mindig bedölök annak hogy megváltozik. Változhat még?
Mielőtt bárki elkezdené hogy pucér seggre szültem szóval viseljem a következményeket, az én otthonomban élünk, gyedet kapok de édeskevés ahhoz hogy egyedül eltartsam a fiam és magam.
MIÉRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTttttttttttttttttttttttttt????????????????????????
Miért nem értitek meg ti nők, hogy a férfiak 99,9%-a SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM akar gyereket???
Ha mégis, akkor is sok esetben úgy, mint a kiskutyát a gyerekek. 1-2 hétig játszanak, gondozza, aztán pár hónap múlva rá se néz, és a szülők nyakán marad a gondozása.
Szépen rakd ki a cuccait a ház elé, gyerktartásra beperled, esetleg bölcsi, és visszamész dolgozni.
Ez így nem élet.
Bzd ki! Keress egy kisebb lakást azt meg add ki.
Gyerek mielőbb bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!