Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet jótan paraszti ésszel…?
Figyelt kérdés
Azt mondja a párom ez nem azt jelenti hogy lek.rvázott… -Csáládod mellett végig kurválkodtál, -menj ülj bele más fa.szába, -láttalak már eléggel… Csak néhány szösszenet…
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat
2023. szept. 21. 07:55
1/14 anonim válasza:
Azt jelenti hogy bekamerázta a várost, és nézi a privát dolgokat mindenhol mi történik. Máskülönben honnan tudná, hogy akivel látott az utcán, vagy bárhol, az munkatárs, szomszéd, barát, rokon, vagy barátnő rokona? Mondd meg neki hogy illegális másokat kukkolni.
2/14 anonim válasza:
Megvan a híred ezek alapján.
Amúgy nem kurvázott le, "csak" ribizlinek tart. Döntsd el, hogy van igaza és hogy megszoksz vagy megszöksz. Mondjuk ha van benne igazság, akkor nem kéne megharagudni érte...
3/14 A kérdező kommentje:
Senkit nem csaltam meg soha. Csak mondom
2023. szept. 21. 08:07
4/14 A kérdező kommentje:
5 éve vagyok vele, előtte 14 éve akapcsolatom volt, ahol vele jöttem össze a végén.
2023. szept. 21. 08:08
5/14 anonim válasza:
De miért mond ilyeneket ha nincs alapja?
6/14 A kérdező kommentje:
Azt mondja csak bántani akar
2023. szept. 21. 08:22
7/14 A kérdező kommentje:
De amúgy a kérdésem az volt hogy ezek is lekurváznakot jelentenek vagy sem? Én is és ő is tudja h nem így van, nem csaltam meg senkit
2023. szept. 21. 08:23
8/14 anonim válasza:
Igen, azt jelenti. Még majdnem durvábban, hiszen a krva, az kb veszekedésnél úgy önmagában hangzik el mint indulatszó, ez meg itt szépen kifejti higgadtan.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm!
2023. szept. 21. 08:50
10/14 anonim válasza:
Remekul valasztottal part. Amig nem tudod ezt kijavitani, addig el kell viselned ezt a kocsmabolcsessegekkel rendelkezo, egyszeru ciganygyerek szintjen letezo pasast. Miert is valasztottad ot, jobb nem volt abban a zsakfaluban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!