Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a férfi felháborodása, ha a nő "elvárja", hogy őt szeresse a legjobban minden nője közül, aki valaha volt?
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 01:08
1/8 anonim válasza:
nem, viszont meg lehet érteni ilyen dolgokat nem lehet elvárni vagy így van vagy nem
2/8 anonim válasza:
Nem.
A férfi ha szerelmes lesz.rja az összes többit.
Akinek nem a párja az etalonja meg a mindene azzal én nem lennék.
3/8 anonim válasza:
Olyan éretlen az ilyen viselkedés, ezek a nők unatkoznak vagy ennyire bizonytalanok magukban?
4/8 anonim válasza:
Én elvárom, de ha nem szeret ugy, semmi baj, kodobom, lesz helyette ezer másik jelentkező! De nem probálom meg "kierőszakolni" - ilyesmit nem lehet kierőszakolni...
5/8 Noren1989 válasza:
#3, szerintem ez a nem teljesen ép nőkre vonatkozik, tudod, aki így méri a szeretetet:
-az előzőt meg is kérte, engem nem,
-az előzővel voltak Mallorcàn, engem meg Miskolctapolcàra sem vitt el!
6/8 anonim válasza:
Hát bocs de ha képes vagy együtt lenni olyannal, akit nem szeretsz annyira, mint az exedet, akkor miért nem könyörgöd magad vissza és hagyod szegény nőt, hogy találjon olyat, ainek ő a mindene? Szerinted az egy boldog házasság lenne, amit úgy mesélsz a haveroknak, hogy hát azért az exemet jobban szerettem és ez sosem fog változni...
7/8 anonim válasza:
Jogosnak jogos, de ezt titkolni kell! El ne higgyètek már, hogy a férfiak az épp aktuális párjukat szeretik a legjobban. Nem, de megmondani se illik! Tehát az értelmesebbje játsza a szerepet, ahogy kell.
8/8 Marton Löke válasza:
Ha valaki ilyet elvár, annak hazudni fognak.
Mi ennek az elvárásnak az értelme?
A legtöbb férfi, nő is nagyon fiatalon eszeveszetten szerelmes volt valakibe.
Érettebben már mérlegel az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!