Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, mennyi idő elteltével avatjátok be a párotokat a
konkrét anyagi helyzetetekbe?
Figyelt kérdés
Az ismerkedés korai fázisa nyílván nem erről szól. Aztán miután már "jártok" mennyi időnek kell eltelnie hogy megnyíljatok ilyen téren is?
A kérdés nem azokra vonatkozik nyílván akiknek a gatyájukon kívül másuk nincs, hanem azokra akiknek van komolyabb megtakarításuk, ingatlanjaik és egyéb dolguk ami nem tartozik mindenkire.
Haat azt h hol laksz, mi a munkad, kocsid ilyesmit nem lehet sokaig titkolni. En nem hozom szoba de szerintem par randi utan ezek kiderulnek.
tegnapelőtt 10:18
2/11 anonim válasza:
mi tisztáztuk az elején. Mai napig megbeszéljük a közös dolgokat, vagy nagyobb projekteket.
tegnapelőtt 10:18
3/11 anonim válasza:
Hó végén.
tegnapelőtt 10:20
4/11 anonim válasza:
Szerintem ha titkolózni kell, akkor az a kapcsolat olyan is.
Ezen kívül azt gondolom hogy apránként mindig valamit megtudhat a másik, úgy, hogy oda vissza egyenlően működjön a dolog. Ha én elmondok valamimet, utána addig nem szólok ilyenről amig a másik is meg nem nyílik. Aztán így kiderülnek lassan dolgok. Persze nem törvényszerű hogy ha én beavatom ilyen dolgokba akkor neki is kötelező, de én azért elvárom.
tegnapelőtt 10:20
5/11 anonim válasza:
Amikor már aktívan kapcsolatban van az ember szerintem alap, hogy tudja a másik dolgait, de az "ami az enyém, tied is" legfeljebb házasság után reális (sok esetben még akkor sem). Attól, hogy a másik tudja mim van még semmi köze hozzá (nem adja el, nem rendelkezik vele, nem húz belőle hasznot, mert az enyém).
tegnapelőtt 10:30
6/11 anonim válasza:
Mi még csóróként jöttünk össze, így nem volt ezzel gond.
Egyébként szerintem az összeköltözés felvetése körül kellene ezt megbeszélni. Addig teljesen irreleváns, külön kassza van meg elég annyit tudni, hogy ki mit dolgozik hol lakik és kb mik a tervei.
tegnapelőtt 10:31
7/11 anonim válasza:
Nőnek biztos több dolgot kell mérlegelni, de férfi nyugodtan lehet büszke anyagi javaira, mert így akár laza, akár komolyabb kapcsolatra jobb nőt kaphat.
tegnapelőtt 10:32
8/11 anonim válasza:
Teljesen sosem avatom be. Van egy olyan tartalékom, amiről soha nem beszélek, ha úgy alakulna, hogy válás után újra kell kezdeni az életemet, ezt használnám hozzá. Mivel senki sem tud róla, vagyonmegosztásnál senki nem is fogja keresni, nem lesz húzalkodás, hogy ez most már közös vagyon-e vagy sem. Ha baj van, csak fogom a pénzt, veszek egy olcsó autót, kifizetem egy albérlet kaucióját, veszek belőle bútorokat, ha kell és még marad pár hónapra való tartalékom, ha esetleg úgy alakul, hogy máshová kell költöznöm és nem találok azonnal munkát. Aztán felőlem mehet évekig a marakodás azon, kinek jár több a házból, én már tudom élni a saját életemet.
tegnapelőtt 10:33
9/11 anonim válasza:
Mi 3 hónapja vagyunk együtt, tudjuk nagyjából, hogy kinek mekkora vagyona van és hogy ki hány ingatlannal rendelkezik, de a pontos fizetésünket nem osztottuk meg egymással. Nem szükséges tudni, nagyjából meg lehet saccolni az alapján, hogy ki milyen életszínvonalon él/mi a foglalkozása.
tegnapelőtt 10:40
10/11 anonim válasza:
Mi 4 éve vagyunk együtt, ebből 2 év házasság. Fogalma sincs a feleségemnek, hogy mennyi pénzem van. Nem is érdekli szerencsére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!