Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért zavarja, hogy ilyen ez a lány, mert szívesen
megfektetné?
Figyelt kérdés
Van egy lány, barátnőm barátnőjének a barátnője, tehát nem közeli barát, néha szoktunk együtt bulizni. Neki nincs kapcsolata, bulikban szokott pasizni, amivel szerintem nincs semmi baj. A barátom tegnap ismerte őt meg, a társaságból az egyik ember mondta neki, hogy szeret egyéjszakásozni. A barátom egy csomószor nekem szidta, hogy nagyon látszik, hogy csak erre hajt, milyen gáz ez. Már zavaró volt. Hallottam arról, hogy csak azokat a férfiakat zavarja egy ilyen életű nő, aki amúgy szívesen megfektetné, csak nekik nincs esélyük. Ez állhat a háttérben? Amúgy nagyon szép lány szerintem.
Hát ha eddig nem tudtál róla, hogy elítélné úgy általánosságban a szabadosabb erkölcsű lányokat, akkor lehet. De nekem elég kiábrándító lenne, hogy valaki ennyire bele van merülve valami random ember magánéletébe, mindegy mi van a háttérben. Semmi köze hozzá igazából, hogy ki kivel dug.
tegnapelőtt 11:18
2/17 anonim válasza:
Úgy van ahogy gondolod. Ha szingli lenne egész nap róla beszélne, eléggé bejöhet eki és meg se tudja kapni soha.
tegnapelőtt 11:24
3/17 tgt válasza:
Lehet, hogy tetszik neki a lány, el tudna vele képzelni egy komolyabb kapcsolatot, de így, hogy ilyen könnyen megkapható, nem akar közeledni hozzá, mert nem tudna bízni benne. Azért haragszik rá, mert értékesebbnek gondolja annál, mint amilyen életet él.
tegnapelőtt 11:27
4/17 anonim válasza:
Másokat is így kibeszél a háta mögött? Valamint igen első válaszoló +1 . Oké egyszer elmondja, szerinte ez gáz és ennyi. Nem értem miért zavarja ennyire
tegnapelőtt 11:28
5/17 anonim válasza:
Szerintem sincs gond a lány életvitelével, de ettől még talán kezelhetjük tényként, hogy van akinek ez nem fér bele és ennek nem csak az lehet az oka, hogy amúgy lefektetné, csak nincs esélye.
tegnapelőtt 11:34
6/17 anonim válasza:
A férfiak csak olyan nőkkel foglalkoznak ennyit, aki tetszik nekik.
Mikor kapcsolatuk van, akkor ezt a frusztrációt azzal palástolják, hogy állandóan róla beszélnek és szidják.
Pl. qrva, hülye, buta, kényes, szarul öltözködik, TÚL jól megfigyelik hogy nézi ki, azt pedig fikázva elemezgetik, fikázzák az életmódját, a beszédstílusát, az érdeklődési körét, bármi.Mindegy mi, csak beszélhessenek róla.Nyilván, mivel nem ismerhetik el miért érdekli őket annyira, ezért folyton degradálják.
tegnapelőtt 11:48
7/17 anonim válasza:
Ezen logika alapján az itt inceleket gyalázó nők is csak szevedélyes szexre vágynak egy incellel.
tegnapelőtt 11:49
8/17 anonim válasza:
#7 Nem, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Itt egy hús-vér ismerős emberről van szó.
A férfiak le sem szarják az olyan nőket, aki nem tetszik nekik.Figyelmen kívül hagyják, nem beszélnek róla, nem érdekli őket.
Amikor ok nélkül így mocskolódik egy bizonyos nővel szemben szünet nèlkül (pláne, ha a nő objektíven csinos, szép), az azért van, mert nagyon meg akarja dugni, de nem lehet.
tegnapelőtt 11:51
9/17 A kérdező kommentje:
4. Most, hogy mondod, igen, másokat is kibeszél. Egyszer ketten iszogattunk egy kocsmában, bejött egy társaság, volt egy csaj, aki elég ribisen öltözködött és nagyon "tette-vette" magát, őt is szidta nekem, hogy undorító k.v.a, másnap is mondta...
tegnapelőtt 11:52
10/17 anonim válasza:
Meg az is tipikus férfi szokás, hogy mindig az ellenkezője igaz annak, amit "csak úgy" a semmiből elkottyintanak.
Például: a semmiből megjegyzi-"nekem soha nem kéne olyan nő, aki egy qrva".(Helyettesítsd ezt be bármivel.)
Aztán érdekes módon, pooonnt egy ugyanolyan nővel lép le, amilyenről azt mondta, hogy neki aztán sooohhhha nem kéne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!