Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért zavarja, hogy ilyen ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért zavarja, hogy ilyen ez a lány, mert szívesen megfektetné?

Figyelt kérdés
Van egy lány, barátnőm barátnőjének a barátnője, tehát nem közeli barát, néha szoktunk együtt bulizni. Neki nincs kapcsolata, bulikban szokott pasizni, amivel szerintem nincs semmi baj. A barátom tegnap ismerte őt meg, a társaságból az egyik ember mondta neki, hogy szeret egyéjszakásozni. A barátom egy csomószor nekem szidta, hogy nagyon látszik, hogy csak erre hajt, milyen gáz ez. Már zavaró volt. Hallottam arról, hogy csak azokat a férfiakat zavarja egy ilyen életű nő, aki amúgy szívesen megfektetné, csak nekik nincs esélyük. Ez állhat a háttérben? Amúgy nagyon szép lány szerintem.
jan. 5. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

#9 Na, na, na! Látod? Pont erről beszélek.

Ő állandóan ezen a ribi-qrva tengelyen tud csak vergődni.Ez azért van, mert neki ezek a nők tetszenek.

jan. 5. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

"A férfiak le sem szarják az olyan nőket, aki nem tetszik nekik.Figyelmen kívül hagyják, nem beszélnek róla, nem érdekli őket."

Juj, de kis megkeseredett vagy... észre sem vesz a top pasi, akit kiszemeltél?

jan. 5. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Fu a baratom nekem is csinalja, hogy egy kolleganojet szidja állandóan. Hogy az a csaj mekkora picsa, milyen buta, nem szep stb. Egyszer megneztem mar es kopni-nyelni nem tudtam, mert kb a klonom a csaj. Igy hidd el amikor szid egy ferfi egymasik not :D
jan. 5. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Mi a baj azzal a barátodnak hogy az a nő egyéjszakás kalandot kedveli? Kit érdekelne, mondjuk engem nem, mert van barátnőm és vele kellene, illő lenne vele foglalkozni. Hangot meg pláne nem adnék neki. Biztosan ő is megfektetne.
jan. 5. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Levarrná gondolkodás nélkül csak tudja, hogy nincs nála esélye és azért hordja le mindennek, vagy volt exe, akár kiszemeltje aki hozzá hasonló életet élt és akkor rajta vezeti le a múlt traumáját. Nem biztos, hogy őt megfarkalná.
jan. 5. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

MI a f-sz köze van hozzá? Egyáltalán nem is gondol bele, hogy senkit nem érdekel, hogy ő mit gondol egy ismeretlen nőről? Erre áll fel neki, és így vezeti le a fusztrációját, hogy azt mondja, "uhhh de gáz".

Tipic, mint amikor valaki nagyon homofób... Vannak róla kutatások; meghívtak embereket bizonyos kísérletre, nem mondták meg nekik, hogy ez a szexualitásukról szól, és akik nagy homofóbnak bizonyultak bizonyos szóbeli megnyilvánulásaik alapján, a szexi pasis képekre mégis csak nagy hányadban erős testi reakcióikat adtak...

jan. 5. 17:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
+ ja, amúgy ti tudtok erről kommunikálni? Én konkrétan meginterjúvoltatnám őt erről, hogy szerintem ezért ad ilyen erős reakciókat, gondolkodjon el rajta... ideje lenne fejlődni önismeretileg..
jan. 5. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!