Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hibás ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hibás ebben a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem is az a megfelelő szó rá, hogy "hibás" lenne, csak nem tudok mást rá mondani. A történet röviden ott kezdődik, hogy van a barátnőmnek egy unokatesója, akivel én nagyon jó haver voltam, már a barátnőm előtt is. A sors úgy hozta, hogy csúnyán összevesztünk többször is az elmúlt félévbe, ami már kétszer majdnem verekedésig fajult, mert állandóan provokál, csúnyán beszél, egyszerűen az orrom alatt van, jó vége úgysem lesz! A barátnőm pedig mintha mi sem történne, beszél vele mizu tesóka Stb Stb. Nem kéne kicsit kiállni mellettem? Elvégre 3 éve együtt vagyunk, nekem ez nagyon rosszul esik, hogy kb ugyan úgy van vele. És ha 2 hét múlva összeverekedünk? Tegyük fel, hogy meg ver engem(amire nem látok eselyt), de csak a lenyeg miatt. Megver engem, akkor is másnap, mizu tesóka milyen napod volt? Vagy nem tudom, hogy mondjam, de értitek nagyjából. Ha vele bárki csak kötekedne, lehetne akárki, én ki állnék mellette, aki meg folyamatosan meg akarná "verni" azzal biztos nem jó pofiznék. Nem tettem még neki szóvá, de rosszul esik. Vélemények?

tegnapelőtt 10:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Mindketten rosszul kezelitek a helyzetet, nem felnőtt módjára viselkedtek. A barátnőd, mivel jóban van az unokatestvérével, beszélhetne vele, hogy fogja vissza magát, főként veled kapcsolatban, neked pedig nem kellene hagynod provokálni magad, hanem okosan leszerelni őt.
tegnapelőtt 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te nem bírod a srácot, neki nem kell vele rosszban lenni. Nektek (a srácnak és neked) nem kell találkoznotok és akkor kakaskodni se kell.
tegnapelőtt 11:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A te konfliktusaidhoz nincs köze, pláne, hogy egy rokonával van bajod (régebb óta rokonok, minthogy ti egy pár lennétek). Jól teszi, hogy kimarad a dologból addig, ameddig nem fajul el a dolog (például verekedésig).
tegnapelőtt 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Elvégre 3 éve együtt vagyunk"

Neki meg huszon éve az unokatesója.

Te vagy vele fasírtban, nem ő.

tegnapelőtt 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Én biztosan beszélnék az unokatesómmal és a párommal is, hogy hagyják egymást békén. Bár nekem nincs ilyen balhés verekedős rokonom
tegnapelőtt 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

"A sors úgy hozta, hogy csúnyán összevesztünk többször is az elmúlt félévbe, ami már kétszer majdnem verekedésig fajult"

Irány a Mónika show!

tegnapelőtt 11:50
 7/11 peti_1985 válasza:
0%

Ez valóban egy nagyon nehéz helyzet, és teljesen érthető, hogy csalódott vagy, hogy a barátnőd nem áll ki melletted, miközben te ilyen erős érzelmekkel és feszültséggel küzdesz a barátnőd unokatesójával. Az, hogy nem reagál úgy, ahogy elvárnád, valóban fájdalmas lehet, és egyáltalán nem könnyű ezt kezelni.

Fontos, hogy a barátnőd megértse, hogy a te érzéseid is fontosak, és nemcsak az unokatestvére, hanem te is egy jelentős része vagy az életének. Ha a barátnőd nem áll ki melletted, az valóban úgy tűnhet, hogy nem érdekli eléggé, hogy téged támogasson ebben a helyzetben. Az, hogy ő hogyan kezeli a helyzetet, lehet, hogy az ő módján próbálja kezelni a családi viszonyokat, de ettől függetlenül a te érzéseid ugyanúgy számítanak.

Azt javaslom, hogy próbálj beszélni vele őszintén, de nyugodtan. Mondd el neki, hogyan érzel, és hogy az, hogy nem áll ki melletted, nagyon rosszul esik. Lehet, hogy nem is veszi észre, hogy mennyire fáj neked, és fontos, hogy közvetlenül kifejezd a gondolataidat. Emellett fontos, hogy próbáljátok meg közösen megoldani a problémát, hogy ne fajuljon el a helyzet, és hogy mindketten tisztában legyetek a másik érzéseivel.

Az is lehet, hogy a barátnőd nem tudja, hogyan kezelje a helyzetet a család és a kapcsolat között, de ha őszintén beszélsz vele, akkor talán képes lesz jobban megérteni, mit jelent neked ez az egész, és hogyan tud nektek mindkettőtöknek segíteni a helyzet kezelésében.

tegnapelőtt 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Az unokatesója gyerekkora óta az élete része, te pár éve.

Amúgy nem is ettől függ a dolog. Jó lenne tudni, hogy konkrétan min vesztetek össze és mi vezetett idáig. Ha valami hülyeség a konfliktus alapja, bocs, de én sem állnék melletted egy szerettemmel szemben. Mondjuk érdekes módon nagyon kikerülted, hogy mi vezetett idáig, úgyhogy van egy olyan sejtésem, hogy nem feltétlenül az unokatesö a hibás...Szóval? Konkrétumok?

tegnapelőtt 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogyha a párom nehezményezné, hogy beszélek az unokatesómmal, csak mert egy hisztis majom, aznap csomagolhatna.
tegnapelőtt 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk eleve nem lennék együtt agresszív fazonnal, akinek a verekedés a megoldás - és nem, nem érdekel, miért akarsz verekedni.
tegnapelőtt 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!