Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hibás ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hibás ebben a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem is az a megfelelő szó rá, hogy "hibás" lenne, csak nem tudok mást rá mondani. A történet röviden ott kezdődik, hogy van a barátnőmnek egy unokatesója, akivel én nagyon jó haver voltam, már a barátnőm előtt is. A sors úgy hozta, hogy csúnyán összevesztünk többször is az elmúlt félévbe, ami már kétszer majdnem verekedésig fajult, mert állandóan provokál, csúnyán beszél, egyszerűen az orrom alatt van, jó vége úgysem lesz! A barátnőm pedig mintha mi sem történne, beszél vele mizu tesóka Stb Stb. Nem kéne kicsit kiállni mellettem? Elvégre 3 éve együtt vagyunk, nekem ez nagyon rosszul esik, hogy kb ugyan úgy van vele. És ha 2 hét múlva összeverekedünk? Tegyük fel, hogy meg ver engem(amire nem látok eselyt), de csak a lenyeg miatt. Megver engem, akkor is másnap, mizu tesóka milyen napod volt? Vagy nem tudom, hogy mondjam, de értitek nagyjából. Ha vele bárki csak kötekedne, lehetne akárki, én ki állnék mellette, aki meg folyamatosan meg akarná "verni" azzal biztos nem jó pofiznék. Nem tettem még neki szóvá, de rosszul esik. Vélemények?

jan. 5. 10:56
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
Szóval a barátnődnek segítenie kéne haragudni...?
jan. 6. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!