Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá, ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha kiderülne: nem vagy a párod esete, csak azért van veled, mert neki tetsző partnert nem talált?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Szakítanék.
tegnapelőtt 09:32
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

A kettő nem egymásból következik. Valahogy soha nem vonzottak azok, akik elvileg az eseteim lennének, és olyanokba szerettem bele, akik alapból nem az eseteim.

Egyébként is ez baromság. ALapból, ha valamit mondani kéne, akkor mondanék egy férfi típust, de a gyakorlatban másokhoz is vonzódhatok. A vonzódás pedig több, mint külsőség.

Azt, hogy nem tetszel neki, ő mondta, vagy csak te kombinálod ki?

tegnapelőtt 09:43
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Ez esetben szakítanék.
tegnapelőtt 09:46
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
#2 +1
tegnapelőtt 09:49
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem lepődnék meg, mert ismerem az adottságaimat. De nem is szakítanék, mert nekem a párkapcsolat nem a szerelemről szól.
tegnapelőtt 09:57
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

Az a fontos, hogy szeret-e.

Ő sem az esetem külsőre, de belsőre közel olyan, amilyennek álmaim férfiját képzelem. Szeretem, tisztelem, és a szex is jó. Annyi, hogy nem pattan el a gumi a tangában, ha meglátom meztelenül. De ezzel meg ennyi év után mindenki így lesz.

Ha ő is ezt érzi, akkor elégedett vagyok.

tegnapelőtt 10:05
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

Nőknél ez nem probléma.

Rengeteg férfinél viszont ez hatalmas gond és bizony sokan azt csinálják, hogy leragadnak annál a nőnél aki épp elérhető és vágyakoznak az után, aki igazán tetszik nekik.Ez akkor is így van, ha különben szép az a nő, aki nem az esete.

Nagyon ritkán azért van olyan, hogy tényleg megvannak azzal a nővel is, aki bár szép, tetszik, de nem az esetük.

Ebben az esetben inkább az a problémás, hogy a kérdés szerint csak azért van veled, mert aki neki tetszene, az nem áll vele szóba.Itt borítékolható a hiányérzet és a másra vágyakozás, így én nem folytatnám a kapcsolatot.

tegnapelőtt 10:08
 8/22 anonim ***** válasza:
85%

#2 te kombinálod túl. Le van egyértelműen írva, hogy csak azért van vele, mert neki tetszőt nem talált.

Te nem azért jöttél össze azokkal, akikkel, mert jobb nem volt, innentől kezdve irreleváns, amit írsz.

#7-nek van igaza. Hozzátenném, higy még a férfi személyiségétől függ, hogy megcsalja-e vagy sem a párját. Lehet, ha szerencsés, egy szép lány szóba áll vele és máris elhagyja a régit szó nélkül, közös élményekre, átv3szelt gondokra tekintet nélkül.

A másik eshetőség, hogy nem csalja meg, viszont soha nem lesz boldog.

Egyébként is rossz pótléknak lenni.

Szakítanék.

tegnapelőtt 10:13
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
#8 Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a férfi lehetőségeitől függ, hogy a jövőben ledobban-e egy olyan nővel, akire igazán vágyik.Ha akad ilyen nő, aki szóba áll vele és meg is teheti, hogy lelépjen(van rá elég pénze, nem kerül jelentős anyagi hátrányba) gondolkodás nélkül, azonnal meg fogja tenni.
tegnapelőtt 10:21
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel az emberek 80 százaléka elhagyhatná egymást mert nyilván mindenki nagyon gyönyörű emberrel akarna együtt lenni ha tehetnéd, de ez a keveseknek adatik meg. Az emberek minimum 80 százaléka fixen nem azzal az emberrel lenne akivel van.
tegnapelőtt 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!