Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá, ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha kiderülne: nem vagy a párod esete, csak azért van veled, mert neki tetsző partnert nem talált?

Figyelt kérdés
jan. 5. 09:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

#10 Nem a nagyon gyönyörűségről van szó.Eddig is azt írtuk, hogy lehet egy nő szép és tetszhet is, HA nem az esete, az nem ér semmit.

Ha egy férfinek a barna bőrű, fekete hajú, tetovált, nagyseggű, nagymellű, qrvás kinézetű nő az esete, az nem fog igazán értékelni soha egy fehér bőrű, elegáns, vékony, kis mellű, lapos fenekű, vörös hajú nőt, akkor sem, ha amúgy szép a nő.

És igen, a férfiakra nagyon is jellemző, hogy amint lesz lehetősége, lelép egy olyan nővel, akire mindig is vágyott(külsőre).

jan. 5. 10:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradnék vele
jan. 5. 10:45
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

A tipikus az, hogy férfiak olyan nőkkel alakítanak ki hosszabb távú kapcsolatot, akik úgy összességében a 60-70% szintjükön vannak (iskolázottság, test épsége, egzisztencia…).

Ezek a nők is azon agyalnak, hogy fénykorukban pár hétre, hónapra kellettek pénzesebb, vagányabb pasasoknak, hozzájuk mérve jelenlegi pasasuk sok mindenben mennyire kicsinyes, unalmas...

jan. 5. 10:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem arra utal, hogy nem tetszel neki egyáltalán. Tehát szakítás. Az más lenne ha úgy mondta volna, hogy nem vagy a típusa, de attól tetszel neki ugyanúgy, vagy még jobban.
jan. 5. 10:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanék.
jan. 5. 13:27
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
11 annak nem más az esete hanem nincs ízlése
jan. 5. 13:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért van szintbéli különbség a neki tetsző partner, vagy az esete között. Az aki úgy van velem hogy nem is tetszem neki és úgyis összejönne velem, azzal valami baj van. Amint ez kiderülne szakítanék, már pedig valamiből úgyis kiderülne, (elkezd megalázni egyebek)
jan. 5. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát az hogy elhagynám-e az sok mindentől függ. Nálam volt olyan hogy az "esetem" ellentétébe szerettem bele, de annyira hogy 10 ideálom tipusú pasasért sem adtam volna. Sőt, időközben rájöttem hogy egy marhaság az egész, a szerelem azért is van, hogy ezeket a baromságokat fölül írja és megmutassa hogy ez nem így működik. Ok. Ez én vagyok. De azokat sem kövezem meg, akik azt állitják hogy vannak olyn férfiak, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a tipusukhoz. Ez általában tudatalatt van. Jártam meg. Volt egy fiu, aki udvarolt. Lehettem én a "szép és igényes lány", a "vékony" a "sportos"...Adhattam én magamra és hordhattam a legjobb ruhákat, lehetett a bőröm és a hajam is szép.... Neki kik voltak a zsánerei? Kiket követett és lájkolgatott? A szolis, tetovált szemöldökű, nélam 10 évvel idősebb, gyerekes, elhízott, lelakott nőket... (bocsánat, senki ne vegye magára, nem mindenki lelakott aki gyerekes sőt, sokuk sokkal szebb mint a fiatalabb gyerektelen nő). Úgy hogy ez egy valid dolog sajnos. Persze csak a felszínes emberek körében, de belőlük viszont rengeteg van.
jan. 5. 14:27
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
A zöld szemű szőke férfiak jönnek be, erre eddig szinte kivétel nélkül rendre barna szemű, barna hajú férfiakba szerettem bele. Ilyen az, amikor az ember a személyiségbe és nem feltétlen a külsőbe szeret bele. Ennyi.
jan. 5. 14:38
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

"Le van egyértelműen írva, hogy csak azért van vele, mert neki tetszőt nem talált."

Nem derül ki az, hogy ezt a pasi mondta ki egyértelműen, vagy a kérdező kombinálta hozzá, mert a párja alapból a szőkéket szereti, ő pedig barna, vagy bármi más.

jan. 5. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!