Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kifejezetten monogám kapcsolatban titeket zavarna, ha a párotok sokáig irogatna egy csajjal aztán megkapná csak egy alkalomra? Tanácsok?

Figyelt kérdés

4 éve tartó kapcsolatunk van.

Nekem az a problémám, hogy én úgy képzeltem el a "közös alkalmi extrákat" a kapcsolatunkban amik teljesen érzelem mentesek. Nincs előzmény, folytatás...stb.

Na most a páromnak van egy olyen csaj ismerőse akivel baráti szinten kibékült.

Mielőtt velem összejött a párom ez a másik lány vissza utasította miután hosszas barátságuk után a párom szerelmet vallott neki...

Nemrég meg kellett beszélniük ezt a vissza utasítós dolgot, mert emiatt évekig nem beszéltek egymással és a páromnak nagyon nyomta a vállát ez a dolog.

Nyilván betenné neki már csak azért is..., de a párom nem érti meg, hogy én érzelem mentes dolgokra gondoltam...

Kinek mi fér bele. Nekem ez nagyon nem és nem értem miért nem fogja fel. Nem tudok a csajtól megszabadulni és a párom nem is akar tőle.

25/N

2023. szept. 17. 18:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mehet, ha megkapom a legjobb haverját. Szerintem egy szinten van ezzel a szituációval, szóval csak kompromisszum kérdése.
2023. szept. 18. 00:45
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Én azt nem értem miért zavar téged, ha ez a kapcsolat pont erről szól..
2023. szept. 18. 07:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem erről szól, nem arról szól hogy nagy szerelmekkel fekszik le. Én monogam vagyok de teljesen érthető, hogy akkor azert nem mindenkivel es mindent lehet itt sem, meg vannak a feltételek.
2023. szept. 18. 08:02
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
Figyelj, te belementel ebbe. Akkor kellett volna mondani, hogy neked ez nem tetszik, nem utólag sírni ezen. Nem is értem, 25 évesen bele mész ilyenbe, amikor annyi meg annyi lehetőség van ilyen fiatalon normális kapcsolatot találni?
2023. szept. 18. 08:12
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
13 Azzal fekszik le, akit megkíván. A kérdezővel azért van valószínűleg ilyen kapcsolatban, mert nem szerelmes belé. Amikor így belement, akkor ezt is elfogadta, akár tetszik, akár nem.
2023. szept. 18. 08:14
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Jaj nem kell bűnbakot csinálni a kérdezőből, akkor ilyen alapon az anyja sem tabu ugye, no limit. Hagyjuk már...
2023. szept. 18. 08:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16# Amit te írsz az túlzás..Nagyon nem egy szinten van a kettő.
2023. szept. 18. 09:46
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

Sehogy sem tudod megallitani a "most zajlo elozmenyeket".

A nyitott kapcsolat egyiranyu utca.

2023. szept. 18. 10:54
 19/23 A kérdező kommentje:

#12 Végül rájöttem, hogy az volt a problémám, hogy önző volt és rám nem gondolt. Ha akar valamit akkor ajánljon fel valamit nekem is.

Ha ő jól jár akkor én is járjak jól akkor.

Egyébként egyáltalán nem azt beszéltük meg, hogy hosszas irogatás után a hölgyemény az ágyban köt majd ki és előhúzunk a farzsebből egy régi barátot akit régen szívesen megkaptunk volna. Én nem ebbe mentem bele.

#14 Ez egy teljesen normális kapcsolat. Igazán szeretjük egymást és mi együtt is maradunk. Csupán mindent megadunk egymásnak, mert szeretjük egymást és nem korlátozzuk be feleslegesen a másikat. Az ember kíváncsi természet és tele van vágyakkal. Nyilván nem lenne normális, hogy bárkit megkívánunk és azonnal rámászunk. Nem állatok vagyunk és az életben ez valójában elképzelhetetlen.

Nekem természet ellenes az a (szerinted) normális kapcsolat, hogy egész életemben csak egy emberhez nyúlhatok. Van valakim akit tiszta szívemből szeretek és viszonozza, eszünk ágában sincs elhagyni egymást és nem hat meg ha egy évben 1-2 alkalommal mást tenne magáévá, attól még az enyém. Sőt egyenesen izgató a gondolat, hogy "megcsalna"...na meg az is ha magamat is elképzelem 1-2 fiukával esetleg lánykával ugyanis az életben mindent ki kell próbálni. 😏 Miért vonnám meg magunktól ezeket a különleges élvezeteket?

Ha azt mondom, hogy nagyritkán belefér 1-2 egy éjszakás kaland, vagy esetleg vendégeink jönnek mindkettőnk számára akkor miért érti mindenki azonnal nyitott kapcsolatnak és fűvel-fával való hempergésnek? 🤔

2023. szept. 19. 04:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Gyartod az ideologiat a kapcsolatformad kore. Aztan majd rajossz, hogy ez csak elmeletileg mukodik a gyakorlat mas.
2023. szept. 19. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!