Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért nem nyújtanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem nyújtanak segítséget mikor a barátnőjük igényelné?

Figyelt kérdés
Már többször láttam utcán hogy ha a lány elesik, elbukik, éz csak nézik, de nem csinálnak semmit. Lehetne ezen változtatni?

2023. szept. 12. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
ha lefogynál, akkor lehet, hogy lenne barátod
2023. szept. 12. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Talán nem kéne egy ekkora tehénnek lenni.
2023. szept. 12. 13:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem cikizni kellene 11.12., hanem segítő kezet nyújtani. Mindenki megérdemelné, nem csak a girnyók. Egyszer én is megmentettem egy idegen férfit a testemmel, mert elpuffant volna, ha nem esik rám. Helyette nekem fájt a karom.
2023. szept. 12. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Szeretlek. Ígérem életünk végéig szeretni is foglak. Mindig fel foglak segíteni. Puszi, ahova csak akarod.
2023. szept. 12. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:
13. jól tetted, ne hagyd, hogy az interneten elvegyék a kedved rosszindulatú válaszokkal és videókkal
2023. szept. 12. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Szívesen rád esnék.
2023. szept. 12. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:

1. Én nem tapasztalom, amit írsz, olyan, mint valami holdkóros téveszme. Egyszerűen nincs így. Még idegenek is hajlamosabbak nőknek segíteni, nemhogy a saját párjuk.

2. A példa, amit linkeltél, rossz. Persze, illene segíteni, de ha egy ember felhízik akkorára, hogy már a saját járása nem biztonságos, és még szűk cuccokat meg magassarkút (?) is felvesz hozzá, akkor az kevesebb szimpátiát fog kiváltani bizonyos emberekből.

2023. szept. 12. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy mert lefagynak a pasik, vagy mert tetszik nekik a szitu, vagy nem tudnak vele mit kezdeni, vagy égőnek találják a szitut.
2023. szept. 12. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!