Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes coach segítségét kérni?
A saját életem gondjai és így egy kicsit a kapcsolati gondok kapcsán is.
Teljesen úgy érzem hogy nem vagyok a helyemen és nem vagyok összhangban magammal.
Én egyszer munka kapcsán kaptam coach segítséget.
Először fura volt, elég általános dolgokat mondott meg kérdezett, nem tudtam hova tenni, hogy mi szükség van erre... de aztán végül 5-6 ülés után elkezdtem érezni a hatását, hogy összeáll a kép, kialakult a dolog. Végül tök jó volt, hogy segített.
Szóval ha úgy érzed kell valaki aki segít kicsit összerendezni az életedet, szerintem jó ötlet felkeresni egy coachot.
3as vagyok
Ja, az amúgy igaz, hogy pszichológus is szóba jöhet erre a célra. Attól függ végülis mi a probléma, mennyire vannak pl félelmek, szorongások hatással az életedre, vagy csak simán szétesett minden stb... Persze a szétesés érzése akár depresszió tünete is lehet, ami megint inkább pszichológusért kiált.
Szóval lehet pl az a terv, hogy coach-al indítasz és ha fény derül arra, hogy van egy érzelmi blokkered, akkor átváltasz pszichológusra. Az érzelmi blokkolót coach nem fogja tudni megoldani, pszichológus viszont igen.
Inkább pszichológust javasolnék. Az ország teli van coach-okkal, mindenki coach, rengeteg köztük a lehúzós. Ezeknek inkább üzleti szemléletük van.
Egy pszichológus pedig nem egy 6 hónapnyi tanulmány után lett pszichológus, hanem van gyakszija, az érzelmek-gondolatok terén jobban ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!