Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben volt segítségedre leginkább ez az oldal?
Az emberek gyorsabb kiismerésében, amit a lényükből rejtenek a külvilágban az alakoskodásuk mögött.
No meg utolsó időkben vagyunk, és vannak olyan emberek is, akik sosem kérnek, de óriési szükségük van a segítségre, csak még maguk sem tudják, hogy hogy induljanak és merre.
+Néha, lehet valós, és jó+új információkat is kapni itt. De ez ritka.
Eddig semmiben. Arra rajottem, hogy hiaba fogalmazok meg szandekosan ugy egy valaszt, hogy ne tapossak bele valaki lelkebe, valami tulipanlelku erzelmi alapon ugy is lepontozza. Pl. hiaba mondom azt egy random kerdes alatt, hogy sokaknak a vekony nok tetszenek (egy random teny, nincsen benne semmi szemelyes indittatas), valakinek ugy sem fog tetszeni a valasz.
Vagyis abban megis, hogy ne erezzem szarul magamat a sajat velemenyem miatt, meg ha az nem is tetszik mindenkinek.
Nem sok olyan hely maradt, ahol akkor sem lehet kikapcsolni az ellenkező véleményen lévőket, ha első olvasatra áthúznám a közlőjét a képernyőn és felpofofoztatnám egy törpével.
Szóval a gyk. segít olyan nézőpontokat is megismerni, ami a saját univerzumomban nyomokban sem található meg.
Semmiben kb.
Agyonkényeztetett okostojások osztják az észt itt is, nulla szexualitással, hatalmas önbizalommal.
1x egy autót eladtam itt a közlekedés kategóriában, apuci vette a gyk-s kislányának az autót, a kiscsajnak olyan modora volt, azt hittem telibehányom.
Abban hogy meglássam milyen patkányok az emberek, mikor a monitor biztonsága mögül lehet arcoskodni.
Kioktatnak, pocskondiáznak, de ha elém kéne állniuk mindezt nem mernék elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!