Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakult már ki szerelem/párkapcsolat ezen oldal segítségével? Mármint az itt írogatók között.
#4: Nem, nekem nem ezt jelenti a normális!
Röviden és tömören, számomra a normális férfi olyan, aki támaszt és biztonságot tud nyújtani, akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet élvezni az életet...
akkor bebuktad kiscsillag :) ..mert itt min 5 férfi van ilyen vállalással
csak lehet, hogy nem hangoskodnak meg nem írnak percenként privit
Van pár nevesített nick akikre nagyon kíváncsi lennék innen, hogy milyen lehet a való életben, mert sokszor olvasni nagyon jókat tőlük. :)
Vegyesen, nem a nemiségre értem, nem feltétlen randizásra gondoltam (hetero F vagyok), hanem egy ital mellett dumálgatni élőben. :)
Egy alkalmi szexem volt innen, ahonnan aztán nem akartam folytatást, meg egy randim, ahol egyikünk sem látta meg a szikrát a folytatásra.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!