Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után annyit mond, "tetszel". Normális ez?
Kérdezd meg, hogy nála ez mit jelent. Lehet, hogy azt, amit hallani szeretnél.
31/f
Úgy bírom az ilyen kérdéseket meg felfogásokat :)
Ezt gondolja hát ezt mondja!
Miért kéne pont azt pont annyiszor mondania ahogyan azt te szeretnéd?
Ahh mindegy...
Én ha szeretek valakit, nem okoz gondot kimondanom, hogy szeretem.
Ha erre gondolsz.
Tehát most megerősítést kaptál a gondolatodban.
Mi a helyzet akkor, ha a párod teljesen máshogy van bekötve és neki a 'tetszel' jelenti azt, hogy szeret téged.
Mivel olyan ratyi a kapcsolati kvalitásod, hogy vele nem tudsz beszélgetni, ezért te valószínűleg elkezdesz neheztelni rá. Majd olyanokért hibáztatni, amit el sem követett. A vége pedig szakítás lesz, holott az egész lehet, ismétlem lehet, hogy csak a te fejedben létezett.
Kérdezd meg őt. Válaszolni fog rá. Nem itt kell a képzeletedet megerősítetni, mert azzal nem mész semmire.
ui: Én sem mondom ki úton útfélen, hogy szeretlek. Édesanyámnak (tudom teljesen más szitu) egyszer mondtam a 28 év alatt, pedig nála nem sok embert szeretek jobban (jelenleg egyet sem). Ettől még tudja, hogy szeretem.
Volt olyan exem, akinek naponta mondtam. Volt olyan, akinek nagyon ritkán. Utóbbit pedig jobban szerettem. Azért nem hajtogattam neki, mert kinőttem belőle. Tettekkel kell bizonyítani a dolgot, nem szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!