Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy ha mindennél jobban szeretsz valakit elhagy? . és csak annyit mondasz kezdek hozzá zokni .
Ha nem csal a szemem akkor téged már ért csalódás ami ha ilyen sokszor ismétlődik akkor magadban kell keresned a hibát. Pont ma írták nekem hogy minden kapcsolat egy önismereti utazás... Lehet hogy nem ismerted meg még önmagad...
Én is lehetnék egy ágyban összebújva valakivel mégis az itteni depitábort gyarapítom
Ez nincs így. Elhiszem, hogy épp csalódtál, azt is, hogy nem először, de tudd, hogy nem ők voltak számodra a megfelelő emberek. Ha azok lettek volna, ők is ugyanezt érezték volna irántad. :)
Meg fogod ismerni a párodat, előbb-utóbb biztosan. Erre gondolj bizalommal és ne erőltess semmit! :)
Ez a legtöbb emberrel megtörténik az életben , nem is egyszer....
Egy k**úrvanehéz időszak, előbb utóbb mindenki túllép rajta.
"kezdek hozzászokni" ez a kijelentés meg kb. annyit jelent, hogy "ba**assza meg miért én szívtam meg már megint"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!