Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi csalódást úgy lehet feldolgozni, hogy rengeteg mindennel elfoglalom magam?
Talán igaz is lehet, de ha engem kérdezel, akkor akár szerelmi csalódás után fejen is állhatnék, nem változna semmi, csak a hülyeségeken kattognék.
Reméljük, hogy te nem ilyen vagy.
Nagyjából úgy voltam ahogy az első, elég nagy csalódás volt, próbáltam én sportba belevágni, többet kimozdulni otthonról többet dolgozni elfoglaltságokat találni de....
De tökmindegy volt mit csináltam akkor is ő járt a fejemben...elég sok idő volt míg túlléptem rajta
Az előzőeknek igaza van, akármit csinálsz a másikon fog járni az agyad....DE ha sportolsz akkor endorfint termelsz és kiadod a "fáradt gőzt", segít átgondolni a dolgokat (milliószor) és eszméletlen sokat segít a feldolgozásban.
Ha pedig tanulsz akkor úgy érzed valamit "profitálsz" az egész csalódásból, a dühödet bele tudod fordítani és ha meglesz az eredménye akkor büszke leszel magadra.
Szóval a válasz határozottan igen. Segít az elfoglaltság, ha pedig hasznos dolgot csinálsz akkor duplán jól jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!