Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Friss kapcsolatnál másnál is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatnál másnál is van úgy, hogy ha 1-2 napig nem kommunikáltok annyit, nem látjátok a másikat, pánikolni kezdetek? 21/L

Figyelt kérdés
ilyenkor úgy érzem, távolodunk, vagy biztos mással van, ilyenkor még nincs meg az a bizalom, vagy nem tudom..úgy érzem, már nem is fog keresni, biztos valami rosszat tettem, stb.. később ez elmúlik majd?
2017. jún. 15. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Semmi beszélgetés nem volt azalatt az 1-2 nap alatt, előtte sem volt jelezve és utána sem indokolva ?

30/f

2017. jún. 15. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, kell egy kis időt hagyni arra, hogy beinduljon a fantáziátok és az, hogy hiányozzatok egymásnak. Próbálj minden másnap beszélni vele, illetve erről beszéljetek amúgy, mert fontos.

Az állandó netes dumálás éppen az szabad gondolkodást, fantáziálást nem engedni meg.

2017. jún. 15. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pont örülök ennek a szabadságnak
2017. jún. 15. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Kerdező en is ilyen vagyok,csak pasiban,nem fog elmúlni mindig benned lesz,ez!Sajnos őszinte ember vagy,szeretéhes!

Én is ilyen vagyok

2017. jún. 15. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány. Ennyi az egész. Majd kinövitek. Csak nektek kell hozzá 30+ év
2017. jún. 15. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt az elején, de aztán elmúlt :)

20/L

2017. jún. 15. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam pánikolni, de bízok a páromban és igazából felesleges :) Pl ma csak este beszéltünk, mert egy haverjánál volt segíteni és én már tökre kattogtam, hogy mi lehet, de utána írt és el is hívott randizni holnapra. Jót tesz, ha nem kommunikáltok 0-24-ben, hidd el, kell a szabad tér mindenkinek. És sokkal izgalmasabb is egy olyan személy, aki nem lóg rajtad folyton.
2017. júl. 1. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!