Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatnál másnál is van úgy, hogy ha 1-2 napig nem kommunikáltok annyit, nem látjátok a másikat, pánikolni kezdetek? 21/L
Figyelt kérdés
ilyenkor úgy érzem, távolodunk, vagy biztos mással van, ilyenkor még nincs meg az a bizalom, vagy nem tudom..úgy érzem, már nem is fog keresni, biztos valami rosszat tettem, stb.. később ez elmúlik majd?2017. jún. 15. 18:30
1/7 anonim válasza:
Semmi beszélgetés nem volt azalatt az 1-2 nap alatt, előtte sem volt jelezve és utána sem indokolva ?
30/f
2/7 anonim válasza:
Kérdező, kell egy kis időt hagyni arra, hogy beinduljon a fantáziátok és az, hogy hiányozzatok egymásnak. Próbálj minden másnap beszélni vele, illetve erről beszéljetek amúgy, mert fontos.
Az állandó netes dumálás éppen az szabad gondolkodást, fantáziálást nem engedni meg.
3/7 anonim válasza:
Én pont örülök ennek a szabadságnak
4/7 anonim válasza:
Kerdező en is ilyen vagyok,csak pasiban,nem fog elmúlni mindig benned lesz,ez!Sajnos őszinte ember vagy,szeretéhes!
Én is ilyen vagyok
5/7 anonim válasza:
Önbizalomhiány. Ennyi az egész. Majd kinövitek. Csak nektek kell hozzá 30+ év
6/7 anonim válasza:
Nekem is így volt az elején, de aztán elmúlt :)
20/L
7/7 anonim válasza:
Én is szoktam pánikolni, de bízok a páromban és igazából felesleges :) Pl ma csak este beszéltünk, mert egy haverjánál volt segíteni és én már tökre kattogtam, hogy mi lehet, de utána írt és el is hívott randizni holnapra. Jót tesz, ha nem kommunikáltok 0-24-ben, hidd el, kell a szabad tér mindenkinek. És sokkal izgalmasabb is egy olyan személy, aki nem lóg rajtad folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!